Opakované porušování karantény

6
18.3.20 11:55

Opakované porušování karantény

Já fakt nechci být urypana a snad zlá, ale sakra už.. Bydlím na celkem malém městě, všude okolo je spousta fabrik, normální člověk se pochopitelně bojí, dodržuje hygienu, dodržuje to co vláda nařídí, prostě se snaží předejít tomu nejhoršímu.. Vsem blízkým, rodině jsem sehnala roušky, babickam děláme nákupy my, mladší, prostě se snažíme.. dneska při 15ti minutové procházce s dítětem a psem jsem potkala několik starších lidí kteří snad ani neví o co jde?!Dědulove chrchlaji, flušou kolem sebe, babičky se shromažďují a snad probírají co se stalo v ordinací?!Ne jako mě toto neskutečně vytáčí..Psala jsem si s kamaradkou, která byla svědkem toho jak se v parku popíjí víc jak 10lidi a karanténa jim asi nic neříká? Když mi psala známá která toho už má taky plné zuby a nekompromisně oznamuje na měšťáky když vidí hloučky „degešů“ kteří ani neví co je mýdlo, policie u nás vůbec nereaguje.Ja chápu že mají těch oznámení asi dost, ale i tak.. vždyť takhle se toho lidi přece nezbavíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
18.3.20 12:07

@Andynkas Převážně staří lidé blbnout.Tem bych snad dala úplný zákaz vycházení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
18.3.20 12:08

@Andynkas no já tě chápu, ale co jako má policie s těmi lidmi dělat? trestné to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
18.3.20 12:09

Ty jsi poklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.3.20 12:12

@stinga Použít obušek si dají příště pozor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.3.20 12:12

Roušky zatím nejsou povinné, nic tím neporusuji. Navíc ty sis je sehnala, ale na spoustu lidí se už nedostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.3.20 12:13

@terien Použít šál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
18.3.20 12:16

Roušky jsou povinné od 18h dnešního dne. Je to pod pokutou. Bohužel jsou tací, co jim je to jedno. Ve vesnici za cernym mostem v oblasti novostaveb tak se slejzaji se sklenickama a dětma před domem. Nebo to hodně lidí využívá jako dovolenou a mají návštěvy příbuzných :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.3.20 12:17

@Andynkas vždyť je to jejich věc ne? Kdyz chtějí umřít tak je nech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
18.3.20 12:18

Starejte se o sebe a vsem bude lip. Vlada to nastavila, tak jak to nastavila a pokud mas problem, proc to tem babickam nejdes rict. Ja se taky bojim, ale tato hysterie me celkem vytaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983

@lampicka11 no ja čtu že od půlnoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Annabela11 píše:
@terien Použít šál…

Ani to není zatím povinné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.20 12:21

Ano, sehnala jsem si je tak že jsem pořídila ručně šité, to teď není takový problém sehnat. nehledě na to, že šátek má doma každá babka. A za druhé, je mi jedno, ať se riziku vystaví, ale tím že nebudou respektovat opatření ohrožují i náš ostatní, a paaaardon ale to už mi jedno není… už aby to bylo povinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.3.20 12:22

@terien Tak snad normální člověk to použije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 12:23

Též se bojíme, tyhle lidi mě vytacej, doufam že to od zítra budou víc kontrolovat a sazet pokuty, na to jediny Češi slysej..šály má doma každý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA