Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Annabela11 píše:
@terien Tak snad normální člověk to použije
Když to nepotřebuje a nemusí, tak asi ne. Zas bych z nich nedělala vyvrhele společnosti. Stejně spousta lidí ty roušky používá nesprávně a pak to nemá žádný účinek.
@terien píše:
Když to nepotřebuje a nemusí, tak asi ne. Zas bych z nich nedělala vyvrhele společnosti. Stejně spousta lidí ty roušky používá nesprávně a pak to nemá žádný účinek.
Souhlas. Hysterie je horší než celý koronavirus.
@Annabela11 píše:
@terien Bez komentáře.
To bude nejlepší. Snažíte se tu udělat z pár starých lidí kdovíco, ale ten, kdo tahá jednorázovou roušku 3 dny a hrabe na ni nemytýma rukama je řádný občan ![]()
@terien píše:
To bude nejlepší. Snažíte se tu udělat z pár starých lidí kdovíco, ale ten, kdo tahá jednorázovou roušku 3 dny a hrabe na ni nemytýma rukama je řádný občan
Tak nějak… Teď mi přijelo DPD, takže jsem si vzala přes pusu šátek, během 10 vteřin převzala balík, došla domů, sundala šátek. No a teď bych ho měla vzít vyvařit, vyžehlit, než ho znovu použiju… by mě zajímalo, kolik uvědomnělých to dělá. Jo a kdybych měla jednorázovou roušku, tak VYHODIT!
@terien Normalni člověk si ruce myje a dezinfikuje, když má roušku jednu tak pere
Standartní postup.
@Annabela11 píše:
@terien Normalni člověk si ruce myje a dezinfikuje, když má roušku jednu tak pereStandartní postup.
To by mě zajímalo, jak zvládneš fungovat s jednou rouškou ![]()
@lachtanice86 píše:
@Andynkas vždyť je to jejich věc ne? Kdyz chtějí umřít tak je nech
Na druhou stranu, prodluzuji tim tady to silenstvi i nam ostatnim
@Annabela11 píše:Žeby tady…
@terien Normalni člověk si ruce myje a dezinfikuje, když má roušku jednu tak pereStandartní postup.
Lidi jsou magoři všeobecně, ale jest velká pravda v citaci NEJHORŠÍ JE SRÁŽKA S BLBCEM, a jak se, bohužel, ukazuje, u nás jich je mraky..
![]()
Dnes jsem taky mj. volala měšťáky, co ve skupince chlastali na lavičce před našim barákem.. ![]()
@lampicka11 to nepochopim fakt taky jedna znama se pochlibila na fb jak ji manikerka prisla udelat domu kosmetiku a nechty a rasy
![]()
A pak ze se to siri dal…potom si jde vesele nakoupit a nakazi dalsi lidi…
Prosim budte ohleduplní a ne6gr7pujte se jen tak ten vir porazime.
Ja se bojim nejvic za tri tydny rodim a nevím co me ceka
@Kosopemi hele treba mně osobně se líbí napad Británie jak to chtějí pojmout. Čím dřív se všichni nakazí, tim dřív bude mit většina protilátky a ano počítají i s tim ze budou mit mrtvé. Protoze nikdo ted neví jestli se to na podzim nevrátí zas a nečeká nas to opět. ![]()
Jejich problém.. I nad toto dělají snad jen důchodci.. Tak jako ať se nekazi, když chcou ![]()