Opakovaně prasklý ušní bubínek

14210
7.3.24 13:15

Opakovaně prasklý ušní bubínek

Ahoj,

ideálně pokud by tu byl nějaký ORL lékař. Cca před 2 lety jsem měla prasklý ušní bubínek. Nic se mi nestalo, nevím, jak jsem k tomu přišla, ucho mě nebolelo, jen mi zalehlo a nešlo se toho zbavit. Takže jsem vyrazila na ORL a tam tedy zjistili prasklý bubínek. Paní doktorka mi díru zakryla takovým papírkem a po týdnu jsem chodila na kontrolu. Asi za měsíc řekla, že to srostlo a poslala mě na audio, kde bylo vše OK. Já teda celou dobu slyšela úplně normálně.
No a minulý týden mě to ucho začalo pobolívat a praskalo mi v něm, tak jsem v úterý dorazila na ORL a opět prasklý bubínek. Opět si nejsem vědoma, jak se mi to stalo. Podle infa z netu by prasknutí mělo bolet a případně něco vytékat z ucha, to jsem neměla ani při jednom. Takže opět mám bubínek zakrytý papírkem a příští týden kontrola.
Jinak v dětství jsem dost trpěla na zánět středního ucha a hodněkrát měla ucho píchané. V dospělosti zas už několikrát zánět zvukovodu. Jestli to může mít souvislost. A hlavně tedy nevím, když se mi to bude takto opakovat tak co s tím. Četla jsem, že po operaci to může taky znovu prasknout, takže tam asi řešení taky není. Co se týká sluchu, tak slyším výborně, s tím žádný problém nemám, i při tom prasknutém bubínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře