Opakované virózy?Horečka 39,5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
1.1.10 19:23

Opakované virózy?Horečka 39,5

Prosím máte zde někdo permanentě nemocné dítko? Mě odvezou
Dcerka 6 od listopadu v kuse skoro nemocná. Listopad střevní viróza…týden..já paragraf..po 10 dnech viróza z vysokým horečkama po 5 dnech antibiotika. A od včerejška opět horečky..ted měla 39,4 , v noci zvracela a pobolívá ji bříško. Já už si fakt nevím rady…jsme u doktorky jako doma už je mi skoro trapné tam jít že řekne co je zas dcerce . To je pořád dokola…jsme na tom jen my tak nebo má takové nervy i někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xulvi
1.1.10 20:36

Právě řešíme opakovanou virózu ( nebo o co vlastně jde ), a to jsme před týdnem dobraly antibiotika ( dcera 2 roky ). Předtím byla bez teplot, ale bolelo jí bříško, zvracela, pak i průjem, celé se to táhlo přes týden, MUDr. pak před Vánoci nasadila širokospektrá ATB. Dnes odpoledne 39, zčistajasna, horečka šla i dost špatně srazit, hrozím se noci a co se z toho vyvrbí. Mohu jen popřát pevné nervy !

• Citovat
  • Upravit
2318
1.1.10 20:57

Jo, to znám a doufám, že nám pomůže homeopatie. Nebo mám ještě v záloze tradiční čínskou medicínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.1.10 21:08

Vojta měl v půlce listopadu nastoupit do školky (3r),namísto toho zůstal doma s virózou. Pak byl 14 dnů ve školce, pak zase 10 dnů doma (zánět dutin a eustachovy trubice), a před 2 hodinami jsme se vrátili z pohotovosti - píchali mu ouško :-? - od pondělka kašlal, předevčírem se k tomu přidaly horečky, na dnešek v noci 39,3, odpoledne si začal sahat na uši, to levé už si dopoledne nenechal vyčistit, pořád s ním ucukával (mě to taky mohlo napadnout…).
Takže rozhodně nejste sami :-( Už aby bylo jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.1.10 12:59

Tak pokračování..ráno velké bolesti břicha..jeli jsme na pohotovost a tma nám řekli že má angínu..nechápu.. v krku ji nebolí, ale břicho a zvracení. Dostala další antibiotika po 14 dnech..tento rok již 6té :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ..teda vlastně první v tomto roce abc byla přesná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.1.10 13:01

jaká? dávala jsem oscilo..celkem se mi zdálo že to zabírá na začínající kašle…přešly ale tady to jaksi ani nestihám nasadit..hned padne…tak nevím poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.1.10 19:09

Ahoj, tak malý pořád mívá rýmy a kašel, vždy bez teplot. Ale dnes od rána byl nějaký bez nálady a no a navečer už má horečku. Holky, jak srážíte horečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.1.10 17:15

Oscilo nedávej, to nic neřeší. Najdi si klasického homeopata (ne boironského), ten pořeší imunitu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.1.10 18:14

Tak už jsem si taky včera zoufala že malá je každou chvíli nemocná.Včera večer jsme se vrátily z klouzačky a zhruba za hodinu začala být ospalá,před večeří si stěžovala na bříško.V půl deváté večer teplota už vyšplhala na 39,2 okolo půlnoci začal průjem že běhala skoro každou hodinu.Ještě dneska v 11 měla 38,5 ale teď s večerem se zdá že už ta teplota nebude alespoň tak vysoká.Průjem má ale zatím stále.Doufám že se brzo zlepší protože kdybych do toho ještě měla začít rodit tak už nevím.
A to jsem si to tak hezky plánovala,že malá půjde do školky a já na kontrolu v porodce.Od konce listopadu byla 14 dní doma,pak jsem jí dala ten týden co byl Mikuláš do školky ale tam vydržela jen ten týden,v neděli dostala z ničehonic vysokou horečku,která sice druhý den opadla ale dostala rýmu a kašel a nakonec nechodila do školky až do vánoc.No a teď jedeme nanovo.
Ale trochu mě uklidňuje že tady vidím že nejsme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janakolova
2.6.10 21:06

ahoj, já mám naštěstí děcko zdravé, ale kamarádce co má dítě trpící na virózy a nachlazení pomohl curenzym. Je to něco jako wobenzym, ale levnější

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA