Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Začínám být zoufalá. Syn už má po čtvrté od léta zánět předkožky. Hygienu dodržujeme. Prací prášek jsme nezměnili, máchám dvakrát. Když nemá zánět tak přetáhneme celou předkožku bez problémů, takže někde schované breberky by taky neměli být. Navíc mám pocit, že po těch zánétech se mu ta kůžička trošku zůží a jde pak hůř přetahovat ![]()
Máte nějaký nápad co udělat, aby se nám ty záněty pořád nevraceli?
@JayLee píše:
a co na to Dr?![]()
Ta žádnou radu nedala, kromně rady dodržovat hygienu. Vydupala jsem si žádanku na urologii, kde na něm taky nic nevidéli.
Nejsme žádný prasata děti myjem a spodní prádlo měníme každý den.
@Adelint píše:
Začínám být zoufalá. Syn už má po čtvrté od léta zánět předkožky. Hygienu dodržujeme. Prací prášek jsme nezměnili, máchám dvakrát. Když nemá zánět tak přetáhneme celou předkožku bez problémů, takže někde schované breberky by taky neměli být. Navíc mám pocit, že po těch zánétech se mu ta kůžička trošku zůží a jde pak hůř přetahovatMáte nějaký nápad co udělat, aby se nám ty záněty pořád nevraceli?
řešili jsme teda u staršího necháním předkožky trvale stažené. Ono to nějak tak oschne a už se nemá kde zánět tvořit.
@JayLee píše:
a třebas ciste bavlneny spodni pradlo ma? Nebo nepoti se nejak vic ze bys mu zkusila pindíka vic mejt třebas tvym intimnim mydlem speciálním nebo nosit něco volnějšího aby se mu tam neparil a vice dychal![]()
to je zahada covece
Většinou má bavlněné trenkoslipy. Zkusili jsme i přestat chodit na plavání jestli si to nenosí odtamtud. Doktorka říkala mít bez mýdla což dodržujeme. intimní bych asi mohla zkusit jestli ho nebude štípat.
Jsme z toho oba zoufalí ![]()
@Anonymní píše: řešili jsme teda u staršího necháním předkožky trvale stažené. Ono to nějak tak oschne a už se nemá kde zánět tvořit.
to se popravdě bojím, aby se mu něco nestalo.
Od té doby, co synovi uvolnili předkožku, tak má záněty pravidelně, když se nachladí, byt jen párkrát kýchne.