Dítě mluví příliš nahlas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.11.14 12:01

Dite mluvici prilis nahlas

Maminky, muj syn mluvi prilis nahlas, nepomaha mu domlouvat, aby trochu ztisil hlas. jak na nej, aby mi hlava nepraskla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
18.11.14 12:05

Špunty do uší? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
18.11.14 12:05

Omlouvám se, myslím že dítě ztišit nejde, neuvědomuje si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 12:12
@petruska maminka píše:
Maminky, muj syn mluvi prilis nahlas, nepomaha mu domlouvat, aby trochu ztisil hlas. jak na nej, aby mi hlava nepraskla?

tak to bych ráda taky věděla. Kluk je zvyklý u táty řvát - jak se vrátí, tak bojujem, než si zase zvykne, že neřvem, že mluvíme :think: recept nemám, pořád opakujem potichu, neřvi, nekřič atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.11.14 12:16

A krici porad? Jestli treba nema spatny sluch…Slysi septani. Jinak kluci obcas mluvi nahlas, petilety vysvetleni chape, trilety taky, ale jen kdyz se mu chce, dvoulety nechape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.11.14 12:22

U nás řvou všichni včetně mě. Jde o to, kdo nakonec všechny pŕeřve a vyhraje. Řvou starší děti, řve mimino, řve pes. Když je toho moc, vezmu si paralen. Ztišit nejdou, jedině umlčet navždy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
18.11.14 12:28

Moje dcera taky řve; )))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.11.14 12:31

Jako dítě jsem mluvila nahlas pořád. Taky to mámu štvalo. Vyrostla jsem z toho, naučila jsem se poslouchat se. Když jsem v afektu nebo se jinak přestanu ovládat, mluvím hodně nahlas i v dospělosti.
Asi s tím nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.11.14 12:45

A byly jste na kontrole u ušního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.11.14 13:00
@Tereza W píše:
A byly jste na kontrole u ušního?

A s kym? S ditetem nebo s mamou? ;)
Ja mam trebas tak citlivy sluch, ze u nas rvou doma snad vsichni, akorat ja jsem normalni… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
18.11.14 13:04

Moje dcera je jak banda cigánů :lol: mě to nevadí, taky mluvím nahlas a neuvědomuju si to, ale třeba moje mamka ta z toho šílí :D jen když se malá rozčiluje a řve až mi praskají bubínky to už mi teda vadí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
18.11.14 13:06

Jinak my na kontrole na ušním nebyly, taťku taky napadlo jestli není nahluchlá tak jsme párkrát zkoušeli zašeptat a vždycky reagovala.. každý kdo jí slyší říká, že má silný hlas..holt africké geny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
18.11.14 13:07

Můj starší syn je paradox- on mluví hodně nahlas a vůbec je hlučný a přitom nemá rád hluk (bojí se ohňostrojů, hudby na pouti, zábavách apod.), ale když je to jeho hluk, je to v pohodě :zed:. A občas vůbec nereaguje, když na něj mluvím, takže v kombinaci s jeho uřvaností jsem ho nechala vyšetřit na ušním a nic, sluch normální, prostě uřvané dítě+ selektivní mužská hluchota (pokyn „vezmi si čokoládku“ by slyšel i znakovou řečí :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.11.14 13:07

Řeším to u nás doma hodně, po druhém porodu mám hrozné problémy s hlukem vadí mi i televize. Jediné co funguje na moje děti je, že i já šeptám:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
18.11.14 13:12

Můj syn je taky strašně hlučný, kor v obchodě či hromadnéí dopravě je to šílený, ale o sluch strach nemám, manžel je taky slyšet přes celou dědinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí