Co nás asi čeká, přetažení předkožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1143
17.11.14 20:17

Co nas asi čekáá

Ahoj, v srpnu jsme byli s malím ( 3roky) na přetažení,( má zuženou předkožku) pan doktor přetáhl namazal a sli jsme domů, potom šilený pláč při každým čurani. No uběhli 3 měsice a nám se blíží kontrola, přetahuju podstivě, ale bohužel to nejde max malinký otvůrek, mali čurá normalně, myslite že se to časem uvolní??? Slyšela jsem o mastičce ktera hodně pomáhá, co nás tedy asi čeká na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.11.14 20:20

@lujziana mastička je s kortikoidy.. a dr bych asi zastřelila za ten postup :zed: pokud je to zúžené, tak nejspíš obřízka.. a mohlo se předejít tomu, že malý takhle trpěl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 20:24

@martina.se taky sem si řikala, že to bylo docela drsny, ja myslela že se podívá a on hned přetáhl!!! Tak že se to časem neuvolní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 20:27

@martina.se slyšela jsem o ňejaký sondičce, že se to jako projede kokem kůžičky :think: to by nepomohlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.11.14 20:28

Já bych mu ho taky tak přetáhla, hajzlovi :cert: malý má v lednu tři roky, a taky když zkouším, tak jen vykoukne špička a pak hned neee, že to bolí. Doktorka mu ho taky chtěla přetáhnout na silu, ale to jsem ji teda pěkně vynadala a vydupala jsem si žádanku na urologii. Na uro nic velice neříkal, jen že máme promazávat a zkoušet. Nikdy ne ale na silu!!! Jdeme po Novém roce na kontrolu, tak uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.11.14 20:29

@lujziana Malej 2,5 to má taky tak a dr to zatím neřeší. Až pokud by se to časem nespravilo, mluvila o té mastičce, ale v žádném případě přetahování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
17.11.14 20:30

Malej má osm a ještě dokonale nepřetáhne. Jestli bez problému čural, tak je to sadismus a řezničina. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 20:37

No @LucaLuca No, problém s čuraním byl den po koupaní z bazénu- asi nastydnuti, a dr asi myslela kvuli přetahovaní, poslala nas na urologii a tam se dr zachoval jak už jsem psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 20:40

@tinkerbelll já už budu taky ráznější, nenechám ho aby to udělal znovu!!! Jestli tam maliho vůbec dostanu, jen řeknu o kontrole - na pinďu :-) mali hned né au bolí- pamatuje si to :-( tak říkam že dr bude jen koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 20:42

@evcaB má to taky zužený?? Přetahovat ne? Nám řikali jen tak pomalinku ne silou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.11.14 20:45
@lujziana píše:
@tinkerbelll já už budu taky ráznější, nenechám ho aby to udělal znovu!!! Jestli tam maliho vůbec dostanu, jen řeknu o kontrole - na pinďu :-) mali hned né au bolí- pamatuje si to :-( tak říkam že dr bude jen koukat

Ono jak mu to nasilim přetáhl, tak se mu tam mohly udělat nějaké pidi ranky. No a jestli jo (s velkou pravděpodobností), tak až zarostou, tak tím tuplem mu to pak nepůjde :( ale tak když jsi to nevěděla, co pak má člověk dělat, že jo. Člověk si myslí, že doktor ví nejlíp a ono houno :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.11.14 20:47

@lujziana Jo jo, má to taky zúžený a dr říkala, že na to nemám vůbec sahat, že by se to mělo zlepšit a když ne, tak nám napíše tu mastičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 20:59

@tinkerbelll aha, ach jo, takze mu to zas přirostlo? Mě se ale zda, že se to ( strašně pomalinku) :-) zlepšuje, aspon ten mini pidi otvurek se rýsuje vubec se na tu kontrolu netešim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
17.11.14 21:00

@lujziana Prostě už na něj nenech sáhnout. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 21:03

@evcaB kdo se v tom má vyznat? Fakt kazdý doktor říká neco jineho! Tak uvidim, ja vzdy pi koupaní zkusím malinko přetahovat, lehonce ne silou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí