Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, v srpnu jsme byli s malím ( 3roky) na přetažení,( má zuženou předkožku) pan doktor přetáhl namazal a sli jsme domů, potom šilený pláč při každým čurani. No uběhli 3 měsice a nám se blíží kontrola, přetahuju podstivě, ale bohužel to nejde max malinký otvůrek, mali čurá normalně, myslite že se to časem uvolní??? Slyšela jsem o mastičce ktera hodně pomáhá, co nás tedy asi čeká na kontrole?
@lujziana mastička je s kortikoidy.. a dr bych asi zastřelila za ten postup
pokud je to zúžené, tak nejspíš obřízka.. a mohlo se předejít tomu, že malý takhle trpěl ![]()
@martina.se taky sem si řikala, že to bylo docela drsny, ja myslela že se podívá a on hned přetáhl!!! Tak že se to časem neuvolní???
@martina.se slyšela jsem o ňejaký sondičce, že se to jako projede kokem kůžičky
to by nepomohlo??
Já bych mu ho taky tak přetáhla, hajzlovi
malý má v lednu tři roky, a taky když zkouším, tak jen vykoukne špička a pak hned neee, že to bolí. Doktorka mu ho taky chtěla přetáhnout na silu, ale to jsem ji teda pěkně vynadala a vydupala jsem si žádanku na urologii. Na uro nic velice neříkal, jen že máme promazávat a zkoušet. Nikdy ne ale na silu!!! Jdeme po Novém roce na kontrolu, tak uvidíme ![]()
@lujziana Malej 2,5 to má taky tak a dr to zatím neřeší. Až pokud by se to časem nespravilo, mluvila o té mastičce, ale v žádném případě přetahování.
Malej má osm a ještě dokonale nepřetáhne. Jestli bez problému čural, tak je to sadismus a řezničina. ![]()
No @LucaLuca No, problém s čuraním byl den po koupaní z bazénu- asi nastydnuti, a dr asi myslela kvuli přetahovaní, poslala nas na urologii a tam se dr zachoval jak už jsem psala
@tinkerbelll já už budu taky ráznější, nenechám ho aby to udělal znovu!!! Jestli tam maliho vůbec dostanu, jen řeknu o kontrole - na pinďu
mali hned né au bolí- pamatuje si to
tak říkam že dr bude jen koukat
@evcaB má to taky zužený?? Přetahovat ne? Nám řikali jen tak pomalinku ne silou
@lujziana píše:
@tinkerbelll já už budu taky ráznější, nenechám ho aby to udělal znovu!!! Jestli tam maliho vůbec dostanu, jen řeknu o kontrole - na pinďumali hned né au bolí- pamatuje si to
tak říkam že dr bude jen koukat
Ono jak mu to nasilim přetáhl, tak se mu tam mohly udělat nějaké pidi ranky. No a jestli jo (s velkou pravděpodobností), tak až zarostou, tak tím tuplem mu to pak nepůjde
ale tak když jsi to nevěděla, co pak má člověk dělat, že jo. Člověk si myslí, že doktor ví nejlíp a ono houno ![]()
@lujziana Jo jo, má to taky zúžený a dr říkala, že na to nemám vůbec sahat, že by se to mělo zlepšit a když ne, tak nám napíše tu mastičku ![]()
@tinkerbelll aha, ach jo, takze mu to zas přirostlo? Mě se ale zda, že se to ( strašně pomalinku)
zlepšuje, aspon ten mini pidi otvurek se rýsuje vubec se na tu kontrolu netešim ![]()
@evcaB kdo se v tom má vyznat? Fakt kazdý doktor říká neco jineho! Tak uvidim, ja vzdy pi koupaní zkusím malinko přetahovat, lehonce ne silou