Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lujziana Přesně tak, každej řekne něco a pak člověk neví. Ale každopádně bych dohlídla, aby mu to už dr nepřetahoval ![]()
@lujziana píše:
@tinkerbelll aha, ach jo, takze mu to zas přirostlo? Mě se ale zda, že se to ( strašně pomalinku)zlepšuje, aspon ten mini pidi otvurek se rýsuje vubec se na tu kontrolu netešim
No hlavně nic na sílu!!! Třeba se mu tam nic neudělalo. To ne ze by ta předkožka přirostla, ale jak by se udělaly trhlinky a následně se zacelily, byla by zase o kousek užší, chápeš?
já jsem syna naverbovala k tomu, že má v pindíkovi malinké očičko a že když ho chce vidět, musí ho odkrýt
takže si to zkouší i sám ![]()
@LucaLuca určitě mě zas bude strašit obřízkou
,zeptám se na jiný řešení než násilim přetáhnout, určitě bude říkat že sem na to kašlala nebo jsem to dělala špatně, přitom on bez nakýho upozornění nebo domluvě šel a násilim přetahl ![]()
@tinkerbelll mali taky zkouši sam, spíš ve vaně, nekdy se mi zdá že mu to jde líp než mě
ale taky jen mini otvutek
@lujziana Tyyyy jo, to je blb, já už bych k němu asi ani nešla.
@evcaB taky přemýšlim, a to si ho dr vychvalovala jak je skvělej
Příspěvek upraven 17.11.14 v 21:12
@lujziana píše:
@LucaLuca určitě mě zas bude strašit obřízkou,zeptám se na jiný řešení než násilim přetáhnout, určitě bude říkat že sem na to kašlala nebo jsem to dělala špatně, přitom on bez nakýho upozornění nebo domluvě šel a násilim přetahl
Za obřízku by ti ale v pubertě poděkoval
![]()
Bych doktora nakopala do zádele
. Rozhodně se nesmí přetahovat násilím. Akorát se mu to zajizví a potom to jde ještě hůře
. Malému nepatrně přetahuj ve vaně, v teplé vodě a třeba i s heřmánkem, ale jen lehounce, aby ho to nebolelo. Už je docela velký, tak by mohl pochopit, když mu řekneš, aby to zkoušel sám, ale jen tak, aby neměl bolení
.
Mastičku nedávej - je s kortikoidy a je to pěkné svinstvo. Stačí obyčejná vazelína z lékárny, hodně promastí a pomáhá také. A k tomu řezníkovi už bych na kontrolu nešla. Prcek z toho jen bude mít strach.
@lujziana píše:
@martina.se slyšela jsem o ňejaký sondičce, že se to jako projede kokem kůžičkyto by nepomohlo??
pokud jde o zúžení, tak to nepomůže - to pomůže při přilepení
a dr je xindl, to je neskutečný..
@martina.se aha, taky přemýšlim že k němu nepůjdu??? Raděli zajedu o pár km dál na dětskou chyrurgii - kde nam řekli opatrne zkoušejte a za 3 měs. kontrola, kdyz se dr ukázala zprávu, řekla ale na co čekat a poslala nás k tomu skvělimu urologovy
@lujziana píše:
@martina.se aha, taky přemýšlim že k němu nepůjdu??? Raděli zajedu o pár km dál na dětskou chyrurgii - kde nam řekli opatrne zkoušejte a za 3 měs. kontrola, kdyz se dr ukázala zprávu, řekla ale na co čekat a poslala nás k tomu skvělimu urologovy
@lujziana hrozné, co oni jsou schopný těm prťatům udělat.. vždyť to jde i bez násilí
nás teď čeká urolog (ale z jiného důvodu), doufám, že to nebude pitomec.. ![]()