Co nás asi čeká, přetažení předkožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
17.11.14 21:06

@lujziana Přesně tak, každej řekne něco a pak člověk neví. Ale každopádně bych dohlídla, aby mu to už dr nepřetahoval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
@lujziana píše:
@tinkerbelll aha, ach jo, takze mu to zas přirostlo? Mě se ale zda, že se to ( strašně pomalinku) :-) zlepšuje, aspon ten mini pidi otvurek se rýsuje vubec se na tu kontrolu netešim :-(

No hlavně nic na sílu!!! Třeba se mu tam nic neudělalo. To ne ze by ta předkožka přirostla, ale jak by se udělaly trhlinky a následně se zacelily, byla by zase o kousek užší, chápeš? :hug: já jsem syna naverbovala k tomu, že má v pindíkovi malinké očičko a že když ho chce vidět, musí ho odkrýt :D takže si to zkouší i sám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143

@LucaLuca určitě mě zas bude strašit obřízkou :-(,zeptám se na jiný řešení než násilim přetáhnout, určitě bude říkat že sem na to kašlala nebo jsem to dělala špatně, přitom on bez nakýho upozornění nebo domluvě šel a násilim přetahl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 21:09

@tinkerbelll mali taky zkouši sam, spíš ve vaně, nekdy se mi zdá že mu to jde líp než mě :-) ale taky jen mini otvutek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.11.14 21:10

@lujziana Tyyyy jo, to je blb, já už bych k němu asi ani nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 21:11

@evcaB taky přemýšlim, a to si ho dr vychvalovala jak je skvělej

Příspěvek upraven 17.11.14 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.11.14 21:12
@lujziana píše:
@LucaLuca určitě mě zas bude strašit obřízkou :-(,zeptám se na jiný řešení než násilim přetáhnout, určitě bude říkat že sem na to kašlala nebo jsem to dělala špatně, přitom on bez nakýho upozornění nebo domluvě šel a násilim přetahl :cert:

Za obřízku by ti ale v pubertě poděkoval :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.11.14 21:26

Bych doktora nakopala do zádele :cert:. Rozhodně se nesmí přetahovat násilím. Akorát se mu to zajizví a potom to jde ještě hůře :cert:. Malému nepatrně přetahuj ve vaně, v teplé vodě a třeba i s heřmánkem, ale jen lehounce, aby ho to nebolelo. Už je docela velký, tak by mohl pochopit, když mu řekneš, aby to zkoušel sám, ale jen tak, aby neměl bolení ;-).
Mastičku nedávej - je s kortikoidy a je to pěkné svinstvo. Stačí obyčejná vazelína z lékárny, hodně promastí a pomáhá také. A k tomu řezníkovi už bych na kontrolu nešla. Prcek z toho jen bude mít strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
17.11.14 21:30

@tterka to jestli je to zajizvený asi nepoznám, nebo ano??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 06:42
@lujziana píše:
@martina.se slyšela jsem o ňejaký sondičce, že se to jako projede kokem kůžičky :think: to by nepomohlo??

pokud jde o zúžení, tak to nepomůže - to pomůže při přilepení :think: a dr je xindl, to je neskutečný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.11.14 07:23

@martina.se aha, taky přemýšlim že k němu nepůjdu??? Raděli zajedu o pár km dál na dětskou chyrurgii - kde nam řekli opatrne zkoušejte a za 3 měs. kontrola, kdyz se dr ukázala zprávu, řekla ale na co čekat a poslala nás k tomu skvělimu urologovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 08:39
@lujziana píše:
@martina.se aha, taky přemýšlim že k němu nepůjdu??? Raděli zajedu o pár km dál na dětskou chyrurgii - kde nam řekli opatrne zkoušejte a za 3 měs. kontrola, kdyz se dr ukázala zprávu, řekla ale na co čekat a poslala nás k tomu skvělimu urologovy
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.11.14 08:47

@martina.se ano :zed: přesně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 08:52

@lujziana hrozné, co oni jsou schopný těm prťatům udělat.. vždyť to jde i bez násilí :think: nás teď čeká urolog (ale z jiného důvodu), doufám, že to nebude pitomec.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí