Opakovaný nezdar!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
26.6.13 22:52

Takovy dotaz mimo (omlouvam se zakladatelce) jake tu hodnoty maji byt? Ja jen ze na prvotrimestralnim screeningu mi hodnoty vychazeli dost rozdilne na tydny :nevim: a doktor nerekl nic a screening s vysledkem negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.6.13 22:58

Pokud je genetika ok, tak mě pak už napadá jen náhradní matka :nevim:

Jinak mám pocit, že u prvního se mi velikosti měřené ve 20.tt lišili i o tři týdny (hlava, stehno atd). V Podolí a u Apolináře se pak už test vůbec nevyhodnocoval na týdny, ale jen zda je to v normě.

Z krve se nic o výživě dítěte nedozví, triply jsou zaměřené na syndromy, rozštěpové vady…Myslím, že neznáš všechny podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
26.6.13 23:08

Asi tam bude něco dalšího-mě vyšla blbě krev, plod se vyvýjel asimetricky od 12tt (plodovku jsme odmítla),na utz byla vidět srdeční vada a pár dalších drobností k tomu které nasvědčovali že budu mít downa a sice předčasně (33tt) ale narodila s emi zdravá dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.13 23:35

Jitka27

Mám kamarádku s podobným osudem, taky našli cosi na utz cca ve 13.-15.tt (tuším závažný hydrocefalus a též vady kostí) a musela na potrat. Řekli, ať to zkusí znovu, že to byla náhoda, tak to zkusili a opět.. tak jí řekli, že je pravděpodobnost 1:4 a že měla fakt smůlu, ať to zkusí potřetí a ono hovno. Musela chudinka na třetí potrat v 15.tt :,( Čili se na to vybodli a řekli si, že dítě odkládají, ale co se týče medicíny, tak jediná cesta je zřejmě „vyměnit“ jednoho z rodičů - snadněji otce. Je to nešťastný úděl, toto.. kamarádce hodně sil :hug:

• Citovat
  • Upravit
2832
28.6.13 17:10

Hmm :think: to mi přijde celý nějaký divný…příliš málo informací pro vyvolaný porod živého dítěte po 15.tt…kdyby bylo viditelně deformované, mělo diagnostikovanou vrozenou vývojovou vadu, tak to pochopím, ale tohle je divný :nevim:
Jinak mě děti do UTZ ve 20.tt taky nikdy nikdo neměřil-jen tu nosní kůstku a co se týkalo kostí, tak tam taky byly odchylky, ale dítě vypadalo jako dítě a to bylo asi hlavní kritérium…absolvovala jsem UTZ vždy ve 12.tt,ve 20.tt a ve 30.tt a těsně před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty