Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moje dcerka má dva a čtvrt roku a už dvakrát za poslední tři měsíce brala ATB na zánět.
Nechodíme do bazénů, máme nový a teplý domeček, nosíme papučky, prostě se snažíme aby neprochladla. Jenže už zase čtyři dny ucvrkává
Už jsem koupila i urinal sirup, ale nepomáhá
Nechceme další ATB, ale další návštěvy u lékaře se asi nevyhneme
Máte to někdo podobně? Co vašim dětem pomohlo?
Nevím jestli to pomůže, ale já na to trpím hodně. A o víkendu jsme byli na delší procházce a jak jsem prochladla tak se zase pokoušel zánět..
Ahojki, v detstvi jsem ho prodelala asi jednou ovsem od mych 14 se to tahlo 4,5 roku. urcite co poradim tak zajit k detske doktorce a pozadat o zadanku na detskou nefrologii, kde delaji i sono ledvin. venujou se tam o dost vice nez dets.doktorka.ta da jen antibiotika. pokud muzu poradit tak prevence samozrejme teplo, hodne tekutin, kapky lichorerisnice, bud urologicky caj ale ten je dost hnusny ale ja pak kupovala od dr. mulera chutna lepe je jako ovocny caj
takze lepsi forma. nevim co vsechno takhle male ditko muze to uz musis pozjistovat.ale radeji za vcasu zajit k nefrologii. drzim palecky at je beruska co nejdrive fit.:-)
Tady je odkaz na lichorerisnici se kterou mam vyborne zkusenosti http://m.lekarna.cz/…rba-vitalis/ a cajik http://www.lekarna.cz/…g-dr-muller/ daji sev jake koupit urcite v jakekoliv lekarne…treba ho i objednaji ![]()
Příspěvek upraven 28.01.14 v 11:40
@trubicka5434 a ty jí bereš preventivně? už jsem nad ní taky přemýšlela.
@mončís ted uz tolik ne ale kdyz jsem.na to tolik trpela tak ano.zkus i ten caj jak jsem psala odkaz.me uz pak obyc bylinkovy urologicky nelezl do pusy. a urcite tu licho…od te firmy herba vitalis…je uzasna…zabira. brala jsem ji jako prevenci a i kdyz uz to byl i zanet. a nebo takypak staci jak te to zacne bolet tak kapat tri dny…je co tam myslim 7 kapek co pul hodiny. a firmu herba vitalis pisu protoze jsem mela i z dr.maxe levnejsz nvim znacku ale chtove
@mončís promin pisu na mobilu. Takze nevim nevim znacku ale chutove je od herba vitalis jemnejsi nejde az tak citit. ![]()
Děkuji, tady je dětský lékař až ve čtvrtek, tak vemu pak ranní moč a domluvíme se co dál ![]()
@Ráďa 25 za nic
hlavne at uz to malou princeznu netrapi je to strasna bolest
jinak na te nefrologii to byva prijemne vysetreni
vetsinou vsude same hracky a spise je to o povidani a predchazeni zanetu
pak se prave vozi vzorky moci preventivne
at se to zachyti drive.tak d rzim palce a @mončís neni zac kdyztak mi pisni pozdeji jak si s tim spokojena jestli si to rozhodnes koupit ![]()
@Ráďa 25
Male pomohlo brani atb v oreventivni davce po dobu 3 mesicu. Od te doby klid, nicmene ted zas bere preventivne atb kvuli respiracnim infekcim