Opakovaný zánět močových cest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vykladzkaret
17.3.14 03:17

Co psychika, nejake trable v rodine?

• Citovat
  • Upravit
10055
17.3.14 06:50

Snad dotatek teutin, žádné sladkosti a ovocné čaje(oboje zakyseluje),po atb nechodit min 14 dnů do kolektivu, brusinky(ne v cukru nebo brusinkovou šťávu - zase bez cukru), posílit imunitu po atb. Řádně doléčit. moje dr mi říkala, že někdo je náchylný na horní cesty dýchycí, jiný je náchylný na tohle. :nevim: je to boj, ale určitě bych nenechávala příliš zchoulostivět(hodně oblékat apod)prostě normálně. jinak se možná fakt zaměřit na napětí v rodině(může vnímat něco, co Ty ne).
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.3.14 07:01

Psychika me taky napadla ale s manzelem se nehadame, zadna zmena se neudala a sirsi rodinu nemame. Sladkosti skoro neji kvuli ae a hyperaktivite. Pri atb vzdycky davame laktobacily, na stridacku jim davam vitaminy a sirup s echibaceou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
17.3.14 07:30

Ty laktobacily bych dávala i behem rekonvalescence po atb. Možná řeší to, že nemáte „širší“ rodinu? co ve školce? má kamárady? co učiteky? promluvit s ní, :nevim: jo a z těch „komerčních“ věcí mě napadá ještě wobenzym? ale určo jsou i nějaká homeopatika - s tím ale zkušenost nemám. já ještě piju bylinné čaje(z blinářství - ne pytlíkové), ale to nevím jak by u sypaných čajů fungovalo dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.3.14 11:31

@21.6.2014 jj,tsk lsktiky vzdycky dobere-mame je na mesic. Kamarady ma, uciteljy znam-mala vesnicja skolka-a pry oroblemy nejsou. Jinak mame babi, je to maminka kamaradky, takze uplna absence orarodicu tam neni-ale timze nemame sirsi rodinu jsem myslela hlavne to ze nejsou spirycs tchyni, sourozencema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
17.3.14 11:35

@spiky01 tak jesti s nimi se všemi vychází dobře… a pokud jo, tak ještě ty byliny a trpělivost. co na to říká pediatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.3.14 11:41

@21.6.2014 ze na to proste trpi… na nefrologii delali vsechny mozny vysetreni a vse je v poradku. Jj, vrhnu se na ne, zkusimsehnat nekde pobliz „bsbku bylinkarku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
17.3.14 11:45

@spiky01 ta Ti možná poradí nejlíp. nějaká ta homeopatika bych tež zkusila, furt lepší než atb. tak přeju sílu a ať je to ž dobré :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
19.3.14 23:25

Já si ve zdravé výživě koupila takovou lahvičku asi 300 kč. jsou tam brusinky a jiné byliny pije se to asi 4dny to si nepamatuji jen to, že to je hnusný :poblion: mě to pomáhá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí