Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Snad dotatek teutin, žádné sladkosti a ovocné čaje(oboje zakyseluje),po atb nechodit min 14 dnů do kolektivu, brusinky(ne v cukru nebo brusinkovou šťávu - zase bez cukru), posílit imunitu po atb. Řádně doléčit. moje dr mi říkala, že někdo je náchylný na horní cesty dýchycí, jiný je náchylný na tohle.
je to boj, ale určitě bych nenechávala příliš zchoulostivět(hodně oblékat apod)prostě normálně. jinak se možná fakt zaměřit na napětí v rodině(může vnímat něco, co Ty ne).
Držím palce ![]()
Psychika me taky napadla ale s manzelem se nehadame, zadna zmena se neudala a sirsi rodinu nemame. Sladkosti skoro neji kvuli ae a hyperaktivite. Pri atb vzdycky davame laktobacily, na stridacku jim davam vitaminy a sirup s echibaceou
Ty laktobacily bych dávala i behem rekonvalescence po atb. Možná řeší to, že nemáte „širší“ rodinu? co ve školce? má kamárady? co učiteky? promluvit s ní,
jo a z těch „komerčních“ věcí mě napadá ještě wobenzym? ale určo jsou i nějaká homeopatika - s tím ale zkušenost nemám. já ještě piju bylinné čaje(z blinářství - ne pytlíkové), ale to nevím jak by u sypaných čajů fungovalo dávkování.
@21.6.2014 jj,tsk lsktiky vzdycky dobere-mame je na mesic. Kamarady ma, uciteljy znam-mala vesnicja skolka-a pry oroblemy nejsou. Jinak mame babi, je to maminka kamaradky, takze uplna absence orarodicu tam neni-ale timze nemame sirsi rodinu jsem myslela hlavne to ze nejsou spirycs tchyni, sourozencema…
@spiky01 tak jesti s nimi se všemi vychází dobře… a pokud jo, tak ještě ty byliny a trpělivost. co na to říká pediatr?
@21.6.2014 ze na to proste trpi… na nefrologii delali vsechny mozny vysetreni a vse je v poradku. Jj, vrhnu se na ne, zkusimsehnat nekde pobliz „bsbku bylinkarku“
@spiky01 ta Ti možná poradí nejlíp. nějaká ta homeopatika bych tež zkusila, furt lepší než atb. tak přeju sílu a ať je to ž dobré
![]()
Já si ve zdravé výživě koupila takovou lahvičku asi 300 kč. jsou tam brusinky a jiné byliny pije se to asi 4dny to si nepamatuji jen to, že to je hnusný
mě to pomáhá ![]()
Co psychika, nejake trable v rodine?