Opakující se zánět močových cest

25
4.4.23 16:07

opakující se zánět močových cest

Zdravím, potřebuji poradit. jsem už vážně zoufalá. neustále se mi vrací zánět močových cest. sotva doberu jedny antibiotika hned mám další. už kupuju drahou blokurimu, piju bylinkové čaje, canephron atd. po sexu hned chodím čůrat ale nic nezabírá… vážně si už nevím rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eustress
4.4.23 16:14

Možná máš překyselený organismus. Pak jsou záněty obecně. Zkus se trochu odkyselit.

Buď voda s citronem či jablečným octem, bylinkami. Jde to i správným dýcháním 20 min ráno.
Mně pomohl jabl.ocet, nyní se udržuji dýcháním.

Vše je na netu, pokud Tě to bude zajímat.

• Citovat
  • Upravit
21625
4.4.23 18:41

A u toho braní antibiotik jsi doma v klidu a teple? To dělá strašně moc. Jinak dělá ti doktor kultivaci moči a rezistenci na antibiotika? Je možné, že máš nasazenou špatnou léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
4.4.23 19:34

A co tam vždycky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
4.4.23 19:36

A jsi vedená na urologii? Dělali ti kalibraci? Koukali do močového měchýře kamerou? Máš u každého zánětu laborky ať se ví, o jakou bakterii se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.4.23 07:31

@Okta ecoli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.4.23 08:59

Lichořeřišnici zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
6.4.23 10:29

Tak na ecoli Utipro, nějakou manozu s C (třeba nápojíčky z DrMaxe) a vaginální vkládací laktobacily. Tu manozu ber stále, třeba i rok, jen s malou přestávkou 2,3 dny jednou v měsíci. Utipro užívej jak doporučují, omezí ecoli ve střevě odkud se pak, když je jí moc, rozšiřuje do celého organismu. Vaginální prostředí hlídej, protože tam se často ecoli přemnoží a odtud to má do močáku blízko. Můžeš zajít na gyndu na stěry, jestli jí tam není moc a případně ji lokálně přeléčit. E coli u mí v malém množství přežít ATB a uchytit se ve sliznici močáku, pak se zase množí. Proto ta manoza, aby se vyplavovala. Taky můžeš zkusit Recyflor. Ten pomůže obnovit mikrofloru sliznice močáku po ATB a zánětu. Protože na zánětem poškozené sliznici se zase lépe pomnoží bakterie. Kapky lichořeřišnice určitě k tomu. Prostě je to odolná potvora a když se ti takto vrací, nesmíš jí dát šanci pomnožit se. Dělali citlivost na ATB toho tvého kmene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí