Opalovací krém pro nejmenší

46
8.6.25 09:03

Opalovací krem pro nejmenší

Ahoj, prosím neporadíte jaký opalovací krém jste používali/používáte pro nejmenší (2mesicni miminko)
Přemýšlím jestli zkusit woodenspoon nebo Uriage?

Starší měla v létě 8 měsíců, takže výběr byl větší. Přijde mi, že pro takhle malinké nic moc není….

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102060
8.6.25 09:19

Nepouzivala jsem nic, ale z tehle 2 100% Woodemspone, misto Uriage můžeš klidně koupit sundance v dm a kvalita bude srovnatelna a cena výrazně menší.
Nebo koukni na Badger, pokud tedy nutně neco chces pouzivat, ja bych spise takhle male mimco drzela ve slusnem stinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.25 10:19
@j.a.n.i1 píše: Více

Samozřejmě ji nebudu vystavovat slunci. A polednímu už vůbec ne. Ale když budeme třeba na zahradě, nebo půjdu se starší na hřiště, tál bych ji i tak ráda něčím namazala a to ikdyž nebude na přímém slunci. Samozřejmě ji neudržím 100% jen ve stínu a občas na ni i to slunko bude svítit. Proto se ptám.

A sundance mas vyzkoušeny?
Každopádně děkuji  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
8.6.25 10:23

@Beruška956 tvé fotkách slozeni uriage, vše oranžové spatne, červené hodne spatne. uriage není nic moc co se týče slozeni… a nechapu proc miminko mazat proti slunci, dcera je cervnova a nemazali jsme. byla v kočárku ve stínu, na dece venku zase stín… nikdy na slunci. nepatlala bych takové miminko ničím. až starší kdy už chodí a je vystaveno slunci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.25 10:28
@KKK85 píše: Více

Děkuji za rozbor složení.
Můžu se zeptat co používáte vy? Pro starší jsem měla minulý rok měla od Biodermi a tak nevim, zda letos do něj jít znovu nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102060
8.6.25 10:30
@Beruška956 píše: Více

No a proc tedy nejdes do toho Wodem Soponu, když uz chces mimino mazat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
8.6.25 10:32
@Beruška956 píše: Více

nepotěším ale bioderma je na tom podobně.. několik látek v červeném. Já kupuji alverde baby. Dceři je tedy už 9 let. Mám aplikaci INCI beauty a podle toho to dělám.
Ale taky jsem kdysi věřila biodermě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
8.6.25 10:33

Miminko se dá dobře odstínit. Ale když už něco, Woodenspoon je výborný. Vybirej krémy s minerálními filtry, nikoliv těmi chemickými (což je většina prodávaných, včetně toho dm), Woodenspoon je jeden z nejlepsich. A na miminko ti za rok stačí i to minibalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
8.6.25 10:33

tak tak.. ten je bez přísad, čistý… ale za mě dvouměsiční naprosto zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102060
8.6.25 10:38
@ugluk píše: Více

Jojo, to sundance ma chemické, nicméně na starsi deti je k mori klidně pouzivam, lepsi chemicky, ktery si fakt natrou, nez mineralni, ktery zahodi, ze to nejde poradne namazat…
Ale spis jsem to psala jako porovnani k tomu uriage, ze ten se akorát zvari jako neco extra, ale pritom je to na urovni obyc rady v dm. Na mimino bych nemazala.

Příspěvek upraven 08.06.25 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102060
8.6.25 10:40
@KKK85 píše: Více

Me ten alverde stve svou neroztiratelnosti a tim, jak vse barvi na bilo… Na croksech mi to vydrzelo snad rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.25 11:12

Proto jsem založila diskuzi abych zjistila jak na tom kdo je a co je lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.6.25 11:21

My jsme používali ten uriage a byla jsem s ním spokojená. Hezký se roztiral, neměli jsme žádnou reakci. Nicméně je vhodný pro děti od 3 měsíců. Podle mého názoru, pokud budeš takhle do detailu sledovat složení všeho, tak se brzy zblaznis. Protože nebudeš dělat nic jiného a hlavně všechno co používáš budeš muset vyházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42828
8.6.25 11:28

O sluneční cloně/slunečníku na kočárek jsi neuvažovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9856
8.6.25 11:51

UV záření dopadá i do stínu, pod sluneční clonu, do kočárku… takže já jsem letní mimina mazala i když jsem s nimi na přímé slunko nelezla. Už nevím, co přesně to bylo za přípravek, je to víc než 10 let zpátky, ale byl s minerálními filtry. Ty jsou pro malé děti lepší, protože se nevstřebávají do pokožky. Nevýhoda je, že se strašně špatně roztírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí