Opar při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
10.11.11 17:54

Opar při kojení

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s oparem na stehnu, když kojíte miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
10.11.11 18:07

Ahoj, kamarádka měla na zádech, taky při kojení - říkali jí, ať kojí dál, malému předá aspoň protilátky, jen ať se toho oparu mimčo nedotýká - přenáší se to dotykem - tak ať dá pozor i na ručník apod… Normálně si to maž Herpesinem - já zpočátku mažu po 2 hodinách (i když se říká po 4 hod), a tak po 2 dnech mažu volnějc - a měj na tom pořád nějaký tepláky nebo kalhoty ať se toho mimčo omylem nedotkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
10.11.11 18:44

Děkuji za pomoc, kožní doktorka moc nevěděla co s kojením, ale dětská říkala, že na noze to nevadí a napsali mi obklady a nějakou míchanou mast z lékárny. Nevíš na jak je to dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.11.11 20:55

Ahoj, já měla opar na puse a kojení bylo doporučeno. Měla jsi opar i někdy dřív? To je lepší varianta, protože mimčo získalo protilátky už před narozením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
11.11.11 16:59

Adullko opar jsem měla už pár krát na rtu, ale v těhotenství ne. Spíš mám strach abych to na malou nepřenesla nějak dotykem, snažím se maximálně mýt se a všechny věci jako ručník a tak schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.11.11 20:51

Když už jsi opar měla (i v případě, že ne v těhotentsví), má mimčo aspoň nějaké protilátky. Dávat pozor na dotyk je určo ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek