Opar u 15měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
29.4.13 20:53

opar u 15 měsiční

Dobry den maminky chci se vás zeptat dnes se udelal me holčičce opar je to nejak nebezpečny? Vim, ze u miminka ano, tak se radeji ptam. Dcerka ma 15 mesicu. Jo a nevite cim opar namazat? Dekuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
29.4.13 20:56

Ještě jsem zapomela napsat pred tydnem jsme byli na očkovani proti spalničkam zarděnkam atd.,tak jestli to na to nema vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
29.4.13 21:14

Chudák :( Já opar hned od začátku, od prvního svědění, pálím slivovicí nebo lihem z lékárny. Namočím do toho odličovací tampon a ten pak přidržím na oparu. Ale to bych asi u tak malého dítěte nedělala :( Ale jinak to funguje, opar to „vypálí“ a za prvé se neudělá tak velký a za druhé dřív vyschne, takže se dřív zahojí. Ale dítě 15 měsíců je na to asi ještě malá. Jinak na vypalování také dobře funguje vodička od Cannadentu http://www.aromaterapie-kosmetika.cz/…ary-10x1-2ml (je to cena za deset balení, tak se nelekni :) ) Ale je to taky na bázi vypalování oparu, takže to docela štípe. Na opary trpím hodně, tak už jsem taky přemýšlela, co budu dělat ze synem, až ho ode mě chytne (zatím ještě ne, je mu 14 měsíců a za tu dobu jsem opar měla minimálně tak 6×). Taky jsem s tím měla jít k imunoložce, ale zatím jsem tam nebyla :oops: Myslím, že 15 měsíců je na opar brzy, možná bych volala pediatričce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
29.4.13 21:28

Ahojky, nase mala mela opar v 7 mesich, teda rovnou dva a obrovsky.. :/ no, mazala jsem mesickovou masti.. musely jsme chodit po alergologiich, imunologiich, nikdo se prej s tim, ze by dite melo takhle brzo opar nesetkal.. neprisli vubec na nic a od te doby se ji opar neudelal. jsou ji 3 roky.. tod ma zkusenost s opary..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.13 18:17

Mému 13 měsíčnímu vyskočil pod dolním rtem opar…jsme z toho špatná :S nikdo z nejbližších na ně netrpěl - teda jo, můůj otec, ale ten to skrýval ve vousech :D

Holky, co s tím? zatím mi bylo doporučeno sušit lihem nebo mazat zinkovou mastí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.6.13 18:23

@Markittka
chudak maly. ja na opary trpim, zkousela jsem ruzne veci, ale u takhle maleho prcka toho asi moc vic nenadelas nez mazat tim lihem - pomaha to vysusovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
28.6.13 21:35

Ach jo, chudák!! S tím ale nic nenaděláš, týden to trvá jak bez léčby, tak s lihem, s mazáním a se vším možným i nemožným. Já mám opar snad každý měsíc, syn ho zatím ale nechytil, což se divím, je mu 16 měsíců. Jediné co mě na to funguje jsou tablety Herpesin, které v těle vytvoří nějáké látky nebo co a opar se pak tak rok dva neudělá. Tak to mi oprvdu funguje a klidně ty dva roky je od oparů klid. Ale pak to stejně zase začne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.6.13 22:05

Já na opary taky trpím a mně pomáhají náplasti na opary. Řekla bychm že je pak menší a hlavně mě to tak nebolí. Takže kdyby to ode mě chytlo nějaké dítě, dala bych náplast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.13 22:08

Malý se chová, jako by nic neměl… :nevim: nechá si to lihovat bez problému… a neteř, kteoru opary trápí roky.. i její dceru mi doporučila Zinkovou mast. e to super vysuší.

Jsem z toho fakt špatná :,( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.6.13 23:02

Syn měl opar v 18 měsících a byla jsem taky nešťastná, proč tak brzo. Udělal se mu na dolním rtu v době, kdy jsem měla opar já a to jsme se nelíbali a chránila jsem ho jak to nejvíc šlo :nevim:. V lékárně mi doporučili HERPCLAIR gel, ten vytvoří neviditelný film a příjemně chladí a dítě se mu nijak nebránilo a opar se již nezvětšil. Od té doby se to neopakovalo, bála jsem se při nemoci, ale musím to zaťukat, nic. Pak jsem ještě přemýšlela, jestli už někdy nepřišel do kontaktu s herpes virem a došlo mi, že asi v roce měl aftozní stomatitidu (chytil od stejně starý kámošky, vyměnili si dudlíky a bylo) a tu způsobil nejspíš stejný virus a tu si teda protrpěl, chudák nemohl pořádně jíst a když na nás dýchnul, tak :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.13 23:46

Když koukám na fotky oparu na google, nějak se mi to nezdá…

malý má jeden cca 0,5 cm velký spíš kulatý puchýřek… půl cm pod rtem. Na žádném obvrázku jsem nenašla nic, čemu by se to podobalo :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí