Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
poradíte zda je možné dobít opencard na rok na nádraží Holešovice? Nebo musím do Jungmanky? ![]()
Děkuji
@Eva 13 : a kupón a chceš koupit na místě a nebo přes internet a jen to dobít ve validatoru? Podle mě je i v Holešovicích informační centrum, kde lze kupón koupit ( a zároveň to ho nabíjí ).
@myskalucka píše:
@Eva 13 : a kupón a chceš koupit na místě a nebo přes internet a jen to dobít ve validatoru? Podle mě je i v Holešovicích informační centrum, kde lze kupón koupit ( a zároveň to ho nabíjí ).
já nevím co je lepší, kupuju ho poprvé.
Před lety jsem dobíjela na I. P.Pavlova měsíční.
Kartu mám, jen nabít na rok ![]()
Podle mě dobíjí všude..Holešovice nevím, já dobíjela na Hůrce, Zličíně, Lukách, Lužinách..tady všude to jde. tak Holešovice asi taky, pokud tam je okýnko ![]()
Holešovice ten Validátor mají taky. Když koupíš přes net, validátoru je jedno, jestli to máš na měsíc nebo na rok.
@slavuska1 píše:
Podle mě dobíjí všude..Holešovice nevím, já dobíjela na Hůrce, Zličíně, Lukách, Lužinách..tady všude to jde. tak Holešovice asi taky, pokud tam je okýnko
děkuju
@ugluk píše:
Holešovice ten Validátor mají taky. Když koupíš přes net, validátoru je jedno, jestli to máš na měsíc nebo na rok.
@myskalucka píše:
@Eva 13 : a ještě pozor, mas platnou opencard?
aha
a jak to poznám, nepoužívala jsem jí teď skoro 4 roky ![]()
@Eva 13 : je na ní napsáno, do kdy je plátna, já ji měla od začátku co ji zavedli, a už jsem musela 2× prodlužovat platnost.
@myskalucka píše:
@Eva 13 : je na ní napsáno, do kdy je plátna, já ji měla od začátku co ji zavedli, a už jsem musela 2× prodlužovat platnost.
@Eva 13 : tak bohuzel budeš muset zařídit novou. A nebo si poříd normální prukazku a papírový kupón.
@myskalucka píše:
@Eva 13 : tak bohuzel budeš muset zařídit novou. A nebo si poříd normální prukazku a papírový kupón.
a to jde, jo? Potřebuji to do pátku mít vyřízené a samozřejmě se mi nechce někde moc lítat ![]()
Poradíš, prosím, jak to nejlépe vyřídit?
Ale vidím to na Jungmanku, že?
A půjde to takhle rychle? Tam je příplatek cca 200,– kč myslím ![]()