Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
Rada bych se zeptala na vaše zkusenosti s operaci karpalu a taky hlavně s dobou po operaci.
Ikdyz moje výsledky dle neurochirurgicky nejsou tak špatně tak bohužel všechny konzervativní postupy neprospělo J zlepšení a vzhledem k mému zaměstnání (fyzicky náročné hlavně na ruce) mi byla doporučena operace s tím ze 6 týdnu nesmím vůbec nic a ze nemám zkoušet hýbat rukou pouze prsty
tak bych se rada zeptala jak jste to měli těsně po operaci a jak dlouho trvala rekonvalescence?
Díky
![]()
Muzes si zaplatit endoskopickou operaci 10000 kc, pak rekonvalescence cca 10 dni.
@Pudloslava žiji v zahraničí a tuto možnost mi nenabydli a ani bych se nechtěla domyslet jaká by byla cena když cena steroidove injekce byla 200€
@Niki998 píše:
@Pudloslava žiji v zahraničí a tuto možnost mi nenabydli a ani bych se nechtěla domyslet jaká by byla cena když cena steroidove injekce byla 200€
no tvl, kdyby sis pro ni prijela do cech jako samoplatce, tak to mas tak do 500.
@Niki998 píše:
no tvl, kdyby sis pro ni prijela do cech jako samoplatce, tak to mas tak do 500. A nemohla by sis zaletet do Prahy, nebo i tech 10000 je moc?
@Pudloslava dobrý den, máte zkušenost s endoskopii karpálů? Je možná o při těžkém poškození?