Svrab - úklid

Anonymní
26.1.24 14:07

Svrab - úklid

Zdravím, máme svrab, já,4 léta dcera. Partner zatím bez příznaku. Nyní procházíme 3 denni odsvrabovaci kůrou, sirnou masti. Zítra už se můžeme okoupat. A teď k otázce, už dnes jsem začala uklízet. Pytle s věcma které nepotřebujeme máme na balkoně už pár dní. Dnes jsem sbalila většinu hraček a dala na balkón, povrchy jsem umyla Sanytolem na roztoče. Vysala pořádně koberec, sedačku taky vysala a vyžehlila. Vyprané oblečení a vysušené v sušičce leží v pytlích na balkoně. Zítra hned ráno povlečení, peřiny a polštáře dám do pytlů a na balkón, až po týdnu vyperu. Matrace pořádně vysaju a postříkám Sanytolem na roztoče to samé koberec a sedačku, poté jedeme na noc pryč, až se vrátíme vysaju a pořádně vyžehlim. Dnes ještě uklidím koupelnu a WC. Prosím napadá vás co ještě udělat? Máme postel kde je pod ní úložný prostor, mám tam 4 boxy s různýma věcma i oblečení. Je to v pohodě nebo taky musím dát na balkón? Máme asi 30cm tlustou matrací, je možné že by se ta zákožka provrtala až k těm věcem? Nevím, asi jsem už paranoidní ale nechci nechat nic náhodě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
27.1.24 14:48
@Anonymní píše:
Zdravím, máme svrab, já,4 léta dcera. Partner zatím bez příznaku. Nyní procházíme 3 denni odsvrabovaci kůrou, sirnou masti. Zítra už se můžeme okoupat. A teď k otázce, už dnes jsem začala uklízet. Pytle s věcma které nepotřebujeme máme na balkoně už pár dní. Dnes jsem sbalila většinu hraček a dala na balkón, povrchy jsem umyla Sanytolem na roztoče. Vysala pořádně koberec, sedačku taky vysala a vyžehlila. Vyprané oblečení a vysušené v sušičce leží v pytlích na balkoně. Zítra hned ráno povlečení, peřiny a polštáře dám do pytlů a na balkón, až po týdnu vyperu. Matrace pořádně vysaju a postříkám Sanytolem na roztoče to samé koberec a sedačku, poté jedeme na noc pryč, až se vrátíme vysaju a pořádně vyžehlim. Dnes ještě uklidím koupelnu a WC. Prosím napadá vás co ještě udělat? Máme postel kde je pod ní úložný prostor, mám tam 4 boxy s různýma věcma i oblečení. Je to v pohodě nebo taky musím dát na balkón? Máme asi 30cm tlustou matrací, je možné že by se ta zákožka provrtala až k těm věcem? Nevím, asi jsem už paranoidní ale nechci nechat nic náhodě.

Myslím, že dobrý. Jinak každý den na době musíte mít čisté oblečení, vše vyprat na 60 když to nejde, po vyprání vysušit v sušičce nebo vyzehlit. Co nejde žehlit ani sušit, nechat 4 dny někde v pytli potom co to uschne. Ty vyzehkene věci si na sebe můžete vzít už po 3 dnech. To samé s loznim prádlem, ručníky. Boty stříkat biolitem. Tenhle režim je třeba dodržovat 14 dní. Pak uvidíte.
Ty bedny pod postelí bych dala radši na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.24 11:42

@Nefesh dobrý den, prozatím svrab nemáme potvrzený, zitra jdeme na kožní (syn má již 2 měsíce po celém těle svědivou vyrážku, teď jsou to spíše stroupky) a mě také už svědí tělo, občas nějaký ten pupínek. Prosím, když vyperu oblečení klasicky na 40°, povlečení a co pujde na 60° nechám ho jako vždy uschnout na sušáku (což trvá ty 2-3dny) můžeme jej potom hned používat? Balkon nemám. Jinak postel, matraci, sedačku stačí jen postříkat Sanytolem a povysávat? Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex