Operace ploténky před těhotenstvím

12
10.4.24 12:08

Operace ploténky před těhu

Ahoj holky, otěhotněla jste některá pár měsíců po operaci bederní ploténky? Zajímalo by mě jak jste zvládly celé těhotenství, porod. Co vaše zadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
251
16.4.24 17:48
@Inus8958 píše: Více

Ahoj. Byla jsem na operaci loni v červenci. Pak následovali lázně a na konci ledna jsme řešili IVF jelikož by nám to jinak nešlo. Na neuru mi řekli, že bolesti zad mi zůstanou jelikož tam už poškození je. Do toho mám i nerv poškozen. Protože mě trápili rok než mě operovali.
Takže jsme to neodkládali a teď jsem v 11 týdnu. Jako bolestivé to nejspíš bude, ale tak už jsem přežila bolesti kdy jsem klečela v slzách u umyvadla abych si vyčistila zuby. Takže těhotenství mě snad nepoloží ;) každopádně by mě to taky zajímalo, jestli tu má nějaká žena zkušenost. Jinak gynekolog mi řekl, že k porodu by se měl vyjádrit buď neurochirurg nebo neurolog. Zda bude možný spontání porod nebo bude nutný plánovaný císařský řez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.24 20:54

@Bára 33 tak to jsme ba tom momentálně nastejno jsem 6+6tt operaci jsem mela v lednu. 2024 lázně jsem nedávno rušila kvůli tehu. Ještě se zeptám zda jsi na rizikovém? mě to neurolog doporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
19.4.24 17:36

@Inus8958 no byla jsem ještě na neschpenka skrz záda a můj gynekolog si ji přebral k sobě. Takže momentálně na rizikovém jsem. Horší že na neschopence jsem už rok a půl. Už ji mám potřetí prodlouženou. Musím se na další kontrole zeptat zda budu až do mateřské na rizikovém. Jako teoreticky bych mohla na pár měsíců a to dosloveně (cca 3 mesice) do práce. Ale to by mě museli po tak dlouhé době co jsem doma znovu zaučovat a vše bych se musela "učit " a za mě to je dost stresující. Takže se domluvím s doktorem a raději budu doma a zazadam o poslední prodloužení. A být tebou tak zůstanu doma. Nevím teda v jakém stavu jsi teď. Jsi docela čerstvě po operaci.
Jinak neurolog se bude muset i vyjádřit, zda budeš moct mít spontánní porod nebo bude nutný císařský řez. Aspoň můj gynekolog chce vyjádření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí