Operace pupeční kýly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
20.2.10 12:28

Operace pupeční kýly

Ahoj maminky, četla jsem, že je možné operovat pupeční kýlu ambulantně. Nevíte, jestli se to dělá běžně nebo jen v některých nemocnicích a za příplatek? Náš malý (3 roky) si docela často stěžuje na bolení bříška, chodíme na kontroly na chirurgii, zatím mu s kýlou nic nedělají, ale operaci se nevyhneme. Čtu kolem toho co se dá a ambulantní řešení se mi dost zamlouvá, i kdyby to mělo být placené. Hned bychom si ho odvedli domů a nemusel by nikde ležet - v nemocnici už byl a to prostředí a chování doktorů bylo dost úděsný!!!! Nemáte někdo nedávné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3407
20.2.10 15:48

Dominiko- Ahoj, já jjsem nechávala dceři dělat kýlku a v nemocnici jsme byly tři dny.Personál byl skvělý, Leničce se tam líbilo.Když jsme šly domů, tak už jí to skoro nebolelo a pupík má krásně udělaný.Byla to nemocnice v Novém Městě nad Moravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.2.10 12:02

Nevím odkud jsi, ale ambulantně to dělají na poliklinice v Pze 4 - na Budějovické. Ráno přijdeš, oddoperujou a jdeš domů. Teď si nejsem jistá, jestli to je sakum prdum 3500 nebo 4500:D

Až se nám zadaří a vyřešíme jiné důležité vyšetření, tak se tam chystáme taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.8.14 11:47

Holky, čeká nás operace pupeční kýly. Naší princezně jsou dva ročky. Máte zkušenosti s tím, jak to probíhá, zda je to hodně pro prcka bolestivé a doba rekonvalescence?? Budu ráda za nějaké informace. Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.8.14 16:06

Byla jsem se synem minulý podzim, bylo mu 5, problémy neměl, ale před nástupem školy je dobré to vyřešit.
Absolvovali jsme to v Praze v Palas Atheně v rámci jednodenní chirurgie, ráno nástup na lačno, pak dostal tabletku Dormica jako premedikaci, na sále byl asi 20 minut, po probuzení byl úplně v pohodě, žádné bolesti, nevolnost nic, zrušili mu iv kanylu a kolem 13h jsme jeli domů. Doma si odpoledne už hrál, na nic si nestěžoval, analgetika nechtěl.
2 měsíce se nesmí sportovat, jinak omezení nejsou.
Syna jsem se snažila na vše připravit, vše vysvětlit, jak to probíhá, co mu kdo bude dělat, jak to vypadá na sále atd. Zvládl to úplně v klidu.
Vše bylo na pojišťovnu, neplatili jsme nic. V nemocnici by to bylo na 3 dny, měla jsme doma kojence, takže tohle bylo lepší pro všechny a bez problémů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
25.2.19 21:47

Ahoj, nějaké nové zkušenosti s ambulantním zákrokem v Praze?
Zítra jdeme na chirurgii, ale je to jasné..už to vím od pediatričky asi 2 roky, dcerce je 4,5 a poslední dobou jí hodně bolí bříško :roll:
Do nemocnice se mi nechce, mám doma ještě 1 dítě, kojící, a dcera je na mě dost fixovaná. Vlastně obě :mrgreen:

Na té Budějovické už to nedělají,nebo mají tam teď stopku. :roll: Má někdo nějaké zkušenosti ? Dcerka taky hodně sportuje, karate a sokol, na jak dlouho to nebude moct? Je to hrozné šídlo. A co jizvy? Jak to vypada? 3 díry? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí