Zadní rýma - co s ní?

Anonymní
18.2.10 09:15

Zadní rýma - co s ní?

Ahoj, potřebovala bych poradit, co dělat se zadní rýmou u 7M mimča. Nosík má krásně čistý, ta rýma vadí spíš mě, při dýchání to v ní bublá a snaží se to odkašlat jako dospělý. Odsát nejde, používáme Sterimar sprej do nosu. Díky za tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
18.2.10 09:29

noo taky jsem s tím teď bojovaly malé to spadlo spíš na průdušky a začala kašlat. Takže jsme dávaly hedelix na odkašlání. Jinak dnes v noci jsem vyzkoušela babskou radu - nakrájet cubuli dát jí do plínky a pověsit do ložnice - smrad děsnej ale malé se krásně dýchalo a nechrčela a dnes je o dost lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
18.2.10 10:04

Tak to mi zadni rymu mame behem zimy uz potreti :( ted naposledy jsme ji meli asi 3 tydny,nez jsme se ji zbavily.Odsat nic neslo,tak jsem akorat nosik vytirala Vincentkou a prvni tyden jsem kapala Nasivin.Ono se s tim ani moc delat jinyho neda.Jo a zvlhcovala jsem vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.10 10:13

Díky, tu cibuli vyzkouším. Ještě mám jeden dotaz, nemůže se z toho vyvinout záně středního ucha? V rodině to sice nikdo neměl, ale ještě nejsme očkovaný na pneumokoka…

• Citovat
  • Upravit
44197
18.2.10 12:24

Může.Nic není vyloučeno.A záněty středního ucha nezpůsobuje JEN Pneumokok.Nebo si snad myslíš,že když necháš dítě naočkovat proti Pneumokokům,NEMUŽE dostat zánět středního ucha?Může..

Emička taky trpí opakovanými rýmami.U nás se z toho přes kašel často vyvine zánět průdušek.Ten může být virový i bakteriální.Nemá jen jednu příčinu.Malé podle krevních testů nic nenašli.A tak to může být i se zánětem středního ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.2.10 13:15

My byli se zadní rýmou u pediatra nedávno. Předepsal nám kapky Pamycol a ty zabraly. Zároveň jsme taky vypodložili postýlku, aby měl malý hlavu výš a kolem postýlky rozvěsili mokré pleny. Dýchalo se mu s tímto o hodně líp.

• Citovat
  • Upravit
439
9.3.10 13:22

My tuhle zimu máme zadní rýmu už podruhé. :-( Malej má postýlku zvednutou, zvlhčujeme vzduch mokrýma plenama, a do nosu kapeme Libenar. Po 10 minutách mu pak někdy i něco odsaju. Jo a ještě jsme ted nově vyzkušeli Olynth aromaterapy do zásuvky. Je to pro děti od 3měsíců. Dám to na hodinu do zásuvky než jde malej spát a mnohem líp se mu dýchá :wink: :palec: přes den to taky na chvíli zapojím, a je to hned znát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí