Operator chatu, zkušenosti

36
3.1.22 00:12

Operator chatu, zkušenosti

Dobrý večer, maminky
Naskytla se mi příležitost pracovat pro firmu chat z domu
Ovšem, zda se mi to moc snadné
Na internetu jsem našla recenze půl na půl
Je zde někdo kdo má s touto firmou osobní zkušenosti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2334
3.1.22 03:49

A jméno firmy? IČO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.22 04:00

@FraDeu chatzdomu.com IČO se mi nepodařilo dohledat právě
Podle mě to bude nějaké šméčko geda
Na druhou stranu čtu i pozitivní recenze, které vypadají i důvěryhodně tak mě to mate, zajímalo by mě zda někdo tady má opravdu osobní zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
3.1.22 06:11

Firma, co nejde dohledat IČO, ani zkontrolovat na justici, se jeví jako podezřelá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
3.1.22 06:18

@FraDeu tak je tam psána nějaká firma z Británie to tak vypadá. Ale je to normální erotický chat, těžko říct jak moc spolehlivé jsou platby nebo ty recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.22 06:23

@Cenarius já si myslela že to bude něco takového :D :D koukám že normální práce z domu opravdu neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
3.1.22 10:02
@Teruse97 píše:
@Cenarius já si myslela že to bude něco takového :D :D koukám že normální práce z domu opravdu neexistuje

Ale existuje. Dělám ji. Ale není to pro každého. Musíš něco umět, jazyk, ovládat speciální program, atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.22 10:07
@FraDeu píše:
Ale existuje. Dělám ji. Ale není to pro každého. Musíš něco umět, jazyk, ovládat speciální program, atp…

A kde je možné na takovou práci narazit? Hledám už delší dobu, osobně nemám problém učit se nové věci, naopak mě to baví
Jenže vše na co jsem narazila je ve většině případech prodej kosmetiky apod. I jsem zkusila, ale v dnesni době je toho tolik že to lidi spíše otravuje a je téměř nemožné tím opravdu něco vydělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.22 21:40
:)

Příspěvek upraven 17.01.22 v 00:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 12:20

Nevíte jak probíhá pohovor? Jestli bych s něma musela volat, nebo jen psát?

• Citovat
  • Upravit
10.1.22 13:15
@Anonymní píše:
Nevíte jak probíhá pohovor? Jestli bych s něma musela volat, nebo jen psát?

Jen psat, pres skype. Jesli chcete více info napište zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.1.22 14:32

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
17.1.22 16:37
@Teruse97 píše:
A kde je možné na takovou práci narazit? Hledám už delší dobu, osobně nemám problém učit se nové věci, naopak mě to baví
Jenže vše na co jsem narazila je ve většině případech prodej kosmetiky apod. I jsem zkusila, ale v dnesni době je toho tolik že to lidi spíše otravuje a je téměř nemožné tím opravdu něco vydělat :(

Na jobs.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.22 22:09

Eroticky chat

Dobry den uz dlouho delam eroticke chaty a potrebuji poradit…nevim si rady…mam z niceho nic pixelovanou kameru…rozmazanou :,( a nevim proc…muzete mi nekdo poradit…z niceho nic mam i sirku pasma spatnou mela jsem 16000kbi..ted mam kolem 3000…?muze to byt tim? dekuji…vubec si nevim rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.22 22:11

Ale zvlastni na tom je ze na mobilu mam sirku pasma v pohode…vse na jednom pripojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat