Operátor z domova - trasování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Operátor z domova - trasování
Holky, pracujete tam někdo? pracovala jsem nějaký čas loni na covid lince, kde volali lidé s dotazy a upřímně to bylo neskutečně vyčerpávající, těch nadávek co jsem si vyslechla..
Proto mě zajímá ta práce s trasováním. To jen volám lidem s informací o tom, kde se třeba mohli nakazit? Mě třeba přišla jen smska..díky za všechny zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@katharina25 píše:
Holky, pracujete tam někdo? pracovala jsem nějaký čas loni na covid lince, kde volali lidé s dotazy a upřímně to bylo neskutečně vyčerpávající, těch nadávek co jsem si vyslechla..
Proto mě zajímá ta práce s trasováním. To jen volám lidem s informací o tom, kde se třeba mohli nakazit? Mě třeba přišla jen smska..díky za všechny zkušenosti.
V podstatě to samý, jen z nich musíš tahat informace - kde, s kým, kdy a jak moc… ![]()
- Citovat
- Upravit
@katharina25 No, pokud te vycerpavaly hovory s lidmi, kteri nekam dobrovolně volali, tak ver, ze volat tem, kteri o ten hovor vlastně nestoji, je ještě horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dneska na tu nabídku koukala, ale už nevím, proč mě to odradilo, že jsem se nakonec nepřihlásila.
Jestli to nebylo mimo moje město…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, nedělala bych to ani za milion. Manžel od pondělí pozitivní test, byl na něm v neděli. Hygiena volala dnes ráno.
kdybych nebyla slušně vychovaná a neříkala si, že pan za to nemůže, poslala bych ho do prde. e. volat po pěti dnech a ptát se na kontakty, neskutečnej bordel.
sem si tak v duchu říkala, jaký kontakty, my jsme od neděle zavřený doma, bylo mi jasný, že má covid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zkušenost s obojím pro operátor z domova, 1221 i trasování.
Jen tedy ošklivý hovor sem měla jen jednou…
Trasování voláš ty jim, oznamuje s jim, že byli v rizikovém kontaktu, vyplnujes formulář, vystavuje s neschopenku a zadanku na test, podáváš informace o karanténě.
SNS chodí, ale někdo to nevyplní, někomu nedojdou kódy pro sebetrasovani, někdo to vyplní blbě, někdo nemá internet. A ty pak dovolávají ti trasovaci. Za mě dobrá brigáda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katharina25 Nesmíš se nechat.. polož telefon a zapomeň.. jednoduchá práce na lince, ale nesmíš So to brát osobně..lidi si takhle dovolí daleko víc jak live
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopýr1 Přesně tak. U nás byli teda rychlí. Poz. test v pátek a pondělí telefon. Ale paní zmatená, první věta pokud bude mít po 7 dnech negativní test, tak může zpátky do školy. Na to jsem reagovala, že je pozitivní, že to asi nepůjde že. Tak jsme to dali dohromady, že teda bude 14 dní doma.
Osobně bych to dělat nemohla, snažit se tahal z lidí informace, kteří oni nechtějí dát, hromada z nich nadává na systém, dlabou na to atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:Úplně bych neřekla, na 1221 může zavolat kdejakej chytrák, co má potřebu někoho vyřvat, zatímco když ty lidi dotrasujes, valná většina se bojí o zdraví a i ti s největšími rameny zkrotnou. Ti zarytí to ani nezvednou, aby neměli povinnost nastoupit karanténu
@katharina25 No, pokud te vycerpavaly hovory s lidmi, kteri nekam dobrovolně volali, tak ver, ze volat tem, kteri o ten hovor vlastně nestoji, je ještě horší.
Příspěvek upraven 12.11.21 v 20:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to třeba baví, ráda pomáhám lidem, mám dobrý pocit, když někomu poradím, když neví kudy kam, objednám starou babičku na test nebo pomůžu najít divoký informace o cestování.
Občas se i pobavím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo jak to je, to mi nebyli schopny říct, když volali. My jdeme na testy v neděli, já a děti, když budu třeba já pozitivní a děti negativní, můžou do procesu nebo musí kvůli mě pozitivite být dál v karanténě a znovu test? Když budeme všichni negativní, konci nám to v neděli i když manžel musí být ještě do další neděle doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a jak je to s odměnou a odpracovanými hodinami? Zatím mi to nikdo nedokázal říct a ráda bych to věděla trošku před registrací. Jde mi o to, zda tam je nutno odpracovat určité hodiny týdně (někde to tak bylo), případně zda se strhávají peníze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak spousta z nich volala jen proto, aby si vylila zlost, případně tam bylo spousta trolů nebo zmatených lidí, kteří se ptali úplně na vše v souvislosti s covidem. Čekám, že když budu trasovat, tak ta práce bude mít přece jen jiný charakter..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, koukala jsem na ten inzerát a taky by mě to zajímalo. Jsem na mateřský a nějaká koruna navíc by se hodila. Hlavně je super, že to člověk může dělat z domova. Ale nemám zkušenosti z call centra. Myslíte, že má i tak cenu se registrovat nebo to ani nemám zkoušet? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopýr1 píše:Říkáš ti správně. Dětem by při tvé pozitivite byla obnovena karanténa a půjdou znovu na test. Pokud budete všichni negativ, po sedmi dnech vám končí karanténa a muž, pokud byl pozitivní, musí dodržovat izolaci 14dni.
Nevíte někdo jak to je, to mi nebyli schopny říct, když volali. My jdeme na testy v neděli, já a děti, když budu třeba já pozitivní a děti negativní, můžou do procesu nebo musí kvůli mě pozitivite být dál v karanténě a znovu test? Když budeme všichni negativní, konci nám to v neděli i když manžel musí být ještě do další neděle doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit