Kde si přivydělat před Vánoci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Holky, potřebovala bych si před vánoci přivydělat, měla jsem teď velké výdaje kvůli covidu a hodila by se mi taková finančí injekce. Jsem osvč, mám poměrně čas, respektivě si práci můžu udělat podle sebe. Jde mi o to, abych se někde nemusela upisovat na delší dobu a zároveň je mi blbý někam nastoupit na brigádu a pak odejít před vánoci.
Nevíte, které firmy takto fungují, kde se dá přivydělat?anonym kvůli práci, díky.
Na kase v marketu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kasa v hypermarketu, eshopy, ono v této době asi všechny obchody. Možná i pošta a podobné společnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorát sem viděla na fb inzerat, ze hledají brigádníky do pepca na ten předvánoční blázinec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To najdeš různé přepravní služby, balíky, obchody, e-shop balení, objednávky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, potřebovala bych si před vánoci přivydělat, měla jsem teď velké výdaje kvůli covidu a hodila by se mi taková finančí injekce. Jsem osvč, mám poměrně čas, respektivě si práci můžu udělat podle sebe. Jde mi o to, abych se někde nemusela upisovat na delší dobu a zároveň je mi blbý někam nastoupit na brigádu a pak odejít před vánoci.
Nevíte, které firmy takto fungují, kde se dá přivydělat?anonym kvůli práci, díky.
Tak třeba v obchodě, e-shopech, prodejem vajíček (za mě to je totální dno), prostitucí, možností je milion.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
Tak třeba v obchodě, e-shopech, prodejem vajíček (za mě to je totální dno), prostitucí, možností je milion.
Sem se tu uplně zarazila, co ti přijde na prodeji domácích vajec tak hroznýho
ale už to tam doteklo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AH píše:
Sem se tu uplně zarazila, co ti přijde na prodeji domácích vajec tak hroznýhoale už to tam doteklo!
Radsi kurva nez prodavat domaci vajicka…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Radsi kurva nez prodavat domaci vajicka…![]()
![]()
Tož to jsou ty priority ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trasování?
https://www.operatorzdomova.cz/
případně mrktni jestli někoho neshání přímo krajská hygiena v tvém regionu.
Jinak velký eshopy a doručovací služby budou určitě shánět brigádníky a lockdown do kterýho se řítíme to jen zesílí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Call centra nabírají pořád, dost často můžeš pracovat i z domova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte, které firmy takto fungují, kde se dá přivydělat?
anonym kvůli práci, díky.