Brigáda. Šli/y
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak je to aspoň něco. A když teď není z čeho vybírat, tak je člověk rád aspoň za toto. Je to jen dočasně. Zatím nikoho nemají, jedná se o rodinný podnik.
Těšila jsem se, byla nabytá elánu. Holt to ještě promyslim ![]()
- Citovat
- Upravit
Kompenzace 3kč/km? Solidní zlodějina, to ti pokryje jen náklady na palivo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zákonná náhrada v případě používání soukromého vozidla ( osobní vozidlo) při pracovních cestách je od 1.1.2021 4,40Kč/km. (pro zajímavost 3,30 bylo naposledy v roce 2001 ![]()
A pohonné hmoty: od 19. 10. 2021 Vyhláškou č. 375/2021 Sb. zvýšena náhrada u benzinu 95 na částku 33,80 Kč. Nafta 27,20 Kč
Příspěvek upraven 12.11.21 v 10:58
- Citovat
- Upravit
Při 7/100km máš při ceně teďka 38,–/L 2,66 jen za benzín. Amortizace a servis ti udělá dalších 4-8kc km.
Takže každej kdo ti nabízí za vlastní vozidlo náklady 6kc/km a méně je zloděj co chce na tobě vydělat a ví moc dobře, proč nemá vlastní/služební auto.
Ono si řekneš. Blbých pár korun. Ale jestli denně dáš 250km. Tak si to spočítej. 60 000 za rok. Máš v tom 6× olej atd. Minimálně jednou brzdy a spousty dalších věcí. Takže to jejich ti zaplatí benzín. Veškerý servis platíš ze svého a auto pak jen hodíš do šrotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu. Děkuji za rady a informace. Kamarádka měla pravdu. Být to nějaké starší auto a značka, kde servis tolik nežere. Ale mám BMW, sice 9 let staré, ale stejně, cena i ojeteho je nyní 200-300 tisíc. A dost se na něm už dělalo za opravy. Výměnu oleje mám po 10 tisících.
Děkuji
Jako ziram, co začal Kovid jak se roztrhl pytel s ještě většími… Kapitalisty ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak je to aspoň něco. A když teď není z čeho vybírat, tak je člověk rád aspoň za toto. Je to jen dočasně. Zatím nikoho nemají, jedná se o rodinný podnik.Těšila jsem se, byla nabytá elánu. Holt to ještě promyslim
Rodinný podnik? Nikoho nemají a už vědí, že bude 40-70 zásilek denně? Haha. A když je to rodinný podnik, budou beztak cekat, ze budeš pracovat od nevidim do nevidim, zdarma, a ještě je politijes a semtam něco připlatis
(viz cena za to auto). Do toho bych tedy nesla, necekej, ze bys nějakou výplatu kdy videla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chápu. Děkuji za rady a informace. Kamarádka měla pravdu. Být to nějaké starší auto a značka, kde servis tolik nežere. Ale mám BMW, sice 9 let staré, ale stejně, cena i ojeteho je nyní 200-300 tisíc. A dost se na něm už dělalo za opravy. Výměnu oleje mám po 10 tisících.DěkujiJako ziram, co začal Kovid jak se roztrhl pytel s ještě většími… Kapitalisty
Já až teďka četl, že tech zásilek má být 40-70. Takže denní výdělek 1200-2100,–? Jako na ICo? Nebo jako bonus třeba k hodinovce na DPP apod? Jelikož to je fakt zlodejna okatá až hanba
jako za techto podmínek bych jezdil, ale to by ta rodinná firma musela být moje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, momentálně jsem bez práce a najít si v dnešní době nějakou bez toho, aniž byste byli ve fabrice jak otroci ( tím myslím jednání ) a R/O/N je docela náročné. Ale našla jsem si alespoň dočasný výdělek, brigádu. A tak přemýšlím a asi potřebuji poradit ( nemám s kým ).Jezdí se jako doručovatel. Auto musíte mít své ( což mám, ale ne combi. ). Bere si 6-7 l/100 km, benzín a zrovna není to auto typu Hyundai, Peugeot, Ford… Servis a díly jsou dražší.
Cesta na depo je z domova: tam 25 a 25km zpět domů. Kamarádka, která dělala u české pošty a musela jezdit svým autem mě od toho odrazuje, že prý si člověk ničí auto a prakticky se to, ani nevyplatí.
Informace mám tyto:
Vyjíždí se v 9h
Průměrně zásilek je 40-70.
Trasa má 150-200km.
za každou zásilku doručenou je 30kč + případné bonusy za kvalitu doručení.
kompenzace za km je 3kč.
Ani náhodou. Poslechni kamarádku, má pravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius To mi sděleno nebylo. Ale předpokládám, že to bude na DPP. Prý to teď jezdí partnerka, ale vzhledem k času se to nevyplatí. Výplata je na účet i případně týdne.
- Citovat
- Upravit
Tak mi bylo odepsáno:
to je sice možné, ale zde se nejedná o práci na hlavní pracovní poměr, ale brigádu. Po započítání nákladů na vozidlo a phm
vychází výdělek v průměru 2000,– za den, což za mě není úplně málo.
- Citovat
- Upravit
My teď jezdíme na služební cesty a když si bere vlastní auto dostane 8 Kč/km.
- Citovat
- Upravit
A máš rezervní auto, až se ti desetiletý bavo rozsype? Nebo budeš platit pokutu, protože nebudeš moct splnit práci.
Já jezdila před 5 lety pro jednu společnost, ne tedy rozvazka, vozidla jsem kolegy na místo brigády. Stará Felicie, spotřeba podobná, dostávala jsem 6 Kč/km
to co píšeš ty je výsměch, všimla sis cen paliv? Pro mě třeba momentálně - tankuji za 2100, najedu 800 km. Skoro 3 kc na km. Spotřeba skoro jako ty.
Odpravíš si auto, ale je fakt, ze si aspoň vydelas na opravu
něco jiného je výměna oleje vs třeba spojka nebo treba ramena…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, momentálně jsem bez práce a najít si v dnešní době nějakou bez toho, aniž byste byli ve fabrice jak otroci ( tím myslím jednání ) a R/O/N je docela náročné. Ale našla jsem si alespoň dočasný výdělek, brigádu. A tak přemýšlím a asi potřebuji poradit ( nemám s kým ).
Jezdí se jako doručovatel. Auto musíte mít své ( což mám, ale ne combi. ). Bere si 6-7 l/100 km, benzín a zrovna není to auto typu Hyundai, Peugeot, Ford… Servis a díly jsou dražší.
Cesta na depo je z domova: tam 25 a 25km zpět domů. Kamarádka, která dělala u české pošty a musela jezdit svým autem mě od toho odrazuje, že prý si člověk ničí auto a prakticky se to, ani nevyplatí.
Informace mám tyto:
Vyjíždí se v 9h
Průměrně zásilek je 40-70.
Trasa má 150-200km.
za každou zásilku doručenou je 30kč + případné bonusy za kvalitu doručení.
kompenzace za km je 3kč.