Operátorka O2 prodejkyně - jaký máte názor?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne. V call centru pro Vodafone jsem strávila šest měsíců v roce 2011 a byl to nejhorší půlrok mého života. Dodnes mám hrůzu ze zvonícího telefonu. Pokud máš možnost jiné práce, tak ber tu druhou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracovala na pasivní lince v bance ale je to podobné… Je to psychicky hodně náročná práce a hlavně musíš mít žaludek nanutit i mrtvému tarif(v mém případě půjčku).. a jak se chovat k zákazníkům? Musíš znít, že víš o čem mluvíš a být vnitřně přesvědčena, že ten produkt je dobrý(případně být opravdu dobrá herečka) aby ti to člověk na druhé straně linky sežral a koupil co nabízíš… Jinak práce je to opravdu prdelní a já utekla po cca 8 měsících…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A buď připravena na to, že te většina lidí pošle tam, kde slunce nesvítí a někteří ne úplně slušným způsobem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala půl roku v call centru, nabízela jsem nějaký hračky, knížky. Pokud jsi splachovací a je to víceměné jedno, že ti půlka lidí nadává tak OK. Je potřeba se od toho fakt odprostit a prostě ti to víceméně musí být jedno. Moc objednávek jsem neměla, neumím moc přemlouvat, pokud někdo nechtěl tak jsem řekla - dobře nevadí a položila. Ostatní samozřejmě přemlouvali a přemlouvali. Mě to bylo prostě jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 píše:
Já dělala půl roku v call centru, nabízela jsem nějaký hračky, knížky. Pokud jsi splachovací a je to víceměné jedno, že ti půlka lidí nadává tak OK. Je potřeba se od toho fakt odprostit a prostě ti to víceméně musí být jedno. Moc objednávek jsem neměla, neumím moc přemlouvat, pokud někdo nechtěl tak jsem řekla - dobře nevadí a položila. Ostatní samozřejmě přemlouvali a přemlouvali. Mě to bylo prostě jedno
No záleží jak je pak nastaveno odměňování a buzerace od šéfa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
No záleží jak je pak nastaveno odměňování a buzerace od šéfa
no měla jsem nejmenší výplatu ze všech, ptz jsem měla nejmín objednávek
Buzerace ani moc nebyla, stejně jsem věděla, že je to pro mě dočasná práce. Byla to první práce v mém životě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Quinn7 presne jak pises docasna prace. A halvne prvni
Zkus to, je to dobrá zkušenost, pracovala jsem dva roky v callcentru.
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky mam nastoupit jako operatorka u o2 jako prodejce co si o ty praci myslite jaky s tim mate zkusenosti jak se k tem lidem chovat?