Operátorka O2 prodejkyně - jaký máte názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.19 14:45

Operatorka O2 prodejkyne jaky mate nazor

Ahoj maminky mam nastoupit jako operatorka u o2 jako prodejce co si o ty praci myslite jaky s tim mate zkusenosti jak se k tem lidem chovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
1.9.19 14:57

Tak aby jsi splnila plan a vydelala si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
1.9.19 15:36

Ne. V call centru pro Vodafone jsem strávila šest měsíců v roce 2011 a byl to nejhorší půlrok mého života. Dodnes mám hrůzu ze zvonícího telefonu. Pokud máš možnost jiné práce, tak ber tu druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
1.9.19 16:09

Já pracovala na pasivní lince v bance ale je to podobné… Je to psychicky hodně náročná práce a hlavně musíš mít žaludek nanutit i mrtvému tarif(v mém případě půjčku).. a jak se chovat k zákazníkům? Musíš znít, že víš o čem mluvíš a být vnitřně přesvědčena, že ten produkt je dobrý(případně být opravdu dobrá herečka) aby ti to člověk na druhé straně linky sežral a koupil co nabízíš… Jinak práce je to opravdu prdelní a já utekla po cca 8 měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
1.9.19 16:12

A buď připravena na to, že te většina lidí pošle tam, kde slunce nesvítí a někteří ne úplně slušným způsobem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.19 16:38

Já dělala půl roku v call centru, nabízela jsem nějaký hračky, knížky. Pokud jsi splachovací a je to víceměné jedno, že ti půlka lidí nadává tak OK. Je potřeba se od toho fakt odprostit a prostě ti to víceméně musí být jedno. Moc objednávek jsem neměla, neumím moc přemlouvat, pokud někdo nechtěl tak jsem řekla - dobře nevadí a položila. Ostatní samozřejmě přemlouvali a přemlouvali. Mě to bylo prostě jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.9.19 16:40
@Quinn7 píše:
Já dělala půl roku v call centru, nabízela jsem nějaký hračky, knížky. Pokud jsi splachovací a je to víceměné jedno, že ti půlka lidí nadává tak OK. Je potřeba se od toho fakt odprostit a prostě ti to víceméně musí být jedno. Moc objednávek jsem neměla, neumím moc přemlouvat, pokud někdo nechtěl tak jsem řekla - dobře nevadí a položila. Ostatní samozřejmě přemlouvali a přemlouvali. Mě to bylo prostě jedno :D

No záleží jak je pak nastaveno odměňování a buzerace od šéfa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.19 17:00
@Bubla Bůčková píše:
No záleží jak je pak nastaveno odměňování a buzerace od šéfa :mrgreen:

no měla jsem nejmenší výplatu ze všech, ptz jsem měla nejmín objednávek :D Buzerace ani moc nebyla, stejně jsem věděla, že je to pro mě dočasná práce. Byla to první práce v mém životě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.19 17:11

@Quinn7 presne jak pises docasna prace. A halvne prvni

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.9.19 17:50
@Anonymní píše:
@Quinn7 presne jak pises docasna prace. A halvne prvni

Zkus to, je to dobrá zkušenost, pracovala jsem dva roky v callcentru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat