Kosmetika Just a pupínky

31
6.10.11 09:54

opět just

Ahoj,tak včera jsem namazala malé(2roky) hrudníček a mezi lopatka a vylezly jí malé pupínky.Může to být po krémíku tymián.?Můžu ho smíchat s nějakým krémem nebo prosím o radu :-( .Malá je astmatik a máme stálou léčbu Ecobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8179
6.10.11 10:01

Nejspíš ano, příště ho dej míň a smíchej s jiným, obyčejným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.10.11 10:01

Může mít reakci…ikdyž to jsou bylinky…Co je to za krém???nebo na co je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.10.11 10:02

Je to směsové složení, takže těžko říct, co způsobilo pupínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.10.11 10:03

Ahoj, Pethulko, jak jsem včera psala, u malých dětí lépe nejprve namazat krémem nebo nějakým tělovým mlíčkem a AŽ NA TO ten krém - o té alergické reakci jsem psala, je to normální, brzy odezní :kytka: Ale fakt to chce nejprve na to namazat a pak až Just :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.10.11 10:04

je to tymianový krém.Krém mám teda koupit uplně bez ničeho?Poradit,stalo se mi to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.10.11 10:07

Krémem bez ničeho myslím indulonu, čistý olejíček, niveu … :-) Tymiánového krému stačí opravdu troška. Ta reakce není vždycky, asi se malá trochu zpotila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.10.11 10:08

No, v lékárně prodávají neparfemovaný krém, bo modrou idulonu bych zkusila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.10.11 10:20

Romčo,díky,tak to nejdřív máznem krémíkem a pak tymiánku.Dala jsem jí opravdu maličko.Možná je to i tím,že měla vysokou horečku,včera jsme byly u p.doktorky a dostaly antib.Což nejsem jejich velký fanda!Ale někdy neni zbytí.My toho máme totiž dost.ASTMA,REFLUX A V PŮL ROCE TĚŽKÝ ZÁNĚT LEDVIN.Ale ted už jsme s ledvinama ok :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.10.11 10:30

No fakt není za co, já jsem zas silný alergik - na jaře vypadám jak když mám lepru … takže s mazáním jsem musela také opatrně :mrgreen:
To si maličká teda odbyla fakt dost, chuděrka, ta ať už je to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
6.10.11 10:46

taky sem se po nem osypala.. a poblila,, ale pomaha :-)) pro deticky opravdu jen malinko a staci namazat ťapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.10.11 10:50

jo,jo,už je to snad za námi.Malá je dáblík :twisted: a :andel: zárověn,je u nás veselo.Kuju,kuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
6.10.11 10:50

Tak u nás žádný problém. Chtěla jsem se zeptat na co vše to používáte? Na hrudník, ťapky, bříško? Na jaké potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.10.11 10:54

Hrudník,mezi lopatky,kdýz je teplota,tak lýtka,plosky mnohou nebo nárty.Poradily mi to maminy,co už to používají déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.10.11 10:57

ale jen když na malou něco leze(rýmička atd.)Nemáme ho dlouho,tak sbíráme zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí