Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,tak včera jsem namazala malé(2roky) hrudníček a mezi lopatka a vylezly jí malé pupínky.Může to být po krémíku tymián.?Můžu ho smíchat s nějakým krémem nebo prosím o radu
.Malá je astmatik a máme stálou léčbu Ecobec.
Nejspíš ano, příště ho dej míň a smíchej s jiným, obyčejným.
Může mít reakci…ikdyž to jsou bylinky…Co je to za krém???nebo na co je?
Je to směsové složení, takže těžko říct, co způsobilo pupínky…
Ahoj, Pethulko, jak jsem včera psala, u malých dětí lépe nejprve namazat krémem nebo nějakým tělovým mlíčkem a AŽ NA TO ten krém - o té alergické reakci jsem psala, je to normální, brzy odezní
Ale fakt to chce nejprve na to namazat a pak až Just ![]()
je to tymianový krém.Krém mám teda koupit uplně bez ničeho?Poradit,stalo se mi to poprvé.
Krémem bez ničeho myslím indulonu, čistý olejíček, niveu …
Tymiánového krému stačí opravdu troška. Ta reakce není vždycky, asi se malá trochu zpotila. ![]()
No, v lékárně prodávají neparfemovaný krém, bo modrou idulonu bych zkusila ![]()
Romčo,díky,tak to nejdřív máznem krémíkem a pak tymiánku.Dala jsem jí opravdu maličko.Možná je to i tím,že měla vysokou horečku,včera jsme byly u p.doktorky a dostaly antib.Což nejsem jejich velký fanda!Ale někdy neni zbytí.My toho máme totiž dost.ASTMA,REFLUX A V PŮL ROCE TĚŽKÝ ZÁNĚT LEDVIN.Ale ted už jsme s ledvinama ok
.
No fakt není za co, já jsem zas silný alergik - na jaře vypadám jak když mám lepru … takže s mazáním jsem musela také opatrně ![]()
To si maličká teda odbyla fakt dost, chuděrka, ta ať už je to v pořádku ![]()
taky sem se po nem osypala.. a poblila,, ale pomaha
pro deticky opravdu jen malinko a staci namazat ťapky.
jo,jo,už je to snad za námi.Malá je dáblík
a
zárověn,je u nás veselo.Kuju,kuju.
Tak u nás žádný problém. Chtěla jsem se zeptat na co vše to používáte? Na hrudník, ťapky, bříško? Na jaké potíže?
Hrudník,mezi lopatky,kdýz je teplota,tak lýtka,plosky mnohou nebo nárty.Poradily mi to maminy,co už to používají déle.
ale jen když na malou něco leze(rýmička atd.)Nemáme ho dlouho,tak sbíráme zkušenosti ![]()