Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Uvažuji nad prodloužením řas metodou Diamond lashes. Mám permanent - horní i dolní linky + obočí. Pokud si nenalíčím své řasy působí to velmi tvrdě.
Máte někdo zkušenosti s Damond lashes?
Já jsem je měla a byla jsem spokojená, na doplnění jsem chodila asi tak jednou za měsíc a bohatě to stačilo ![]()
Tak krátce moje zkušenost. Taky mám permanent - horní i dolní víčka, ale jemně a navíc po roce a půl skoro úplně pryč. No ale k Tvé otázce. Řasy jsem si dala udělat předminulý měsíc v profi salonu. První den OK - vypadala jsem krásně - jako mrkací panenka. Druhý den to svědilo, další dny také. Problém nastal i s malováním - resp. s odlíčením - nesmíš na to žádné mastné či krémové odličovadlo - ani pleť. mléko - pouze buď vodu nebo pleť. vodu. A taky samozřejmě neužívat na víčka žádný krém. U mne to znamenalo velmi nepříjemný přesušený pocit…a když jsem byla na třetím doplnění začala mne víčka strašně svědit. Jednu noc jsem kvůli tomu vůbec nespala, protože to nesmírně svědilo a já je drbala - snažila jsem se jemně, ale ráno jsem měla oči příšerně napuchlé a víčka úplně rudá. Řasy opadaly do dvou dnů včetně těch mých. Od té doby řeším velmi suchá víčka - jako kdybych tam měla pořád nějaké lepidlo z těch umělých řas či co - svědění okolo řas a nepříjemnou vyrážku. Za mne NEEE!!! Nikdy více. Za těžké peníze mám trápení, které dávám již měsíc dohromady. ![]()
Mě řasy dělá ségra, někdy si je dělám sama.
Pleo a kolik vůbec stojí?
Did - třeba jsi měla alergii na to lepidlo, to každá kůže asi nesnese, nevím. Jinak já se odličuju pleť vodou sensibio a to mám voděodolnou tužku. Jinak si pak na obličej dám krém a dám ho i na víčka, ne přímo k řasům, ale si prstama přejedu víčka. Oči suchý nemám a nic mě nesvědí.
No možné to je, ale upozorňovala jsem kosmetičku, že jsem alergická, tudíž brala lepidlo pro alergiky…přesto děs běs. Ještě mne napadlo, zda jsem tam nechytila nějakou infekci - řasy i oči svědí a ráno mám okolo očí vždy vyrážku.
Štve mne to teda dost. Někomu to třeba opravdu nic neudělá - nebo kosmetička používá jiné přípravky, nevím.
Pleo - držím palce, abys dopadla lépe než já a byla krásná.
Ahoj, sice nemám diamont lashes ale JB cosmetics, ale jsem max. spokojená. Doplnění 1× měsíčně by mě osobně nestačilo, chodím po 3 týdnech a těch posledních pár dní před doplněním už je fakt tragédie
…ale problém je v tom, že mi hodně padají mé řasy a tudíž i umělé
…Jěště před rokem bych nevylezla z domu bez namalování a teď se maluji jen když má někdo přijet nebo jdeme pařit
Ale je třeba vybrat šikovnou kosmetičku, aby jsi měla fakt řasu na řase a výsledný efekt byl přirozený…mimochodem nevím jak jiné holky, ale mé doplnění trvá cca 2 hod. Jakmile je to někde rychlejší, obávala bych se toho, že buď nejsou řasy všude nebo budou totál slepené.
Did píše:
No možné to je, ale upozorňovala jsem kosmetičku, že jsem alergická, tudíž brala lepidlo pro alergiky…přesto děs běs. Ještě mne napadlo, zda jsem tam nechytila nějakou infekci - řasy i oči svědí a ráno mám okolo očí vždy vyrážku.Štve mne to teda dost. Někomu to třeba opravdu nic neudělá - nebo kosmetička používá jiné přípravky, nevím.
Pleo - držím palce, abys dopadla lépe než já a byla krásná.
Já si objednala drahé lepidlo, ale nedalo se použít, strašně pálilo a štípalo, navíc mělo být pro citlivé oči a hypoalergení. Pak jsem koupila 4krát levnější a v pohodě. Nejdřív jsem ho zkusila na předloktí a pak dala na řasy.
Já fakt nevím, někomu se udělá vyrážka i z řasenky nebo tužky a musí používat speciální kosmetiku. ![]()
Sumaya - mrkni sem - http://www.diamondlashes.cz/cs/ nevím jestli mají všude stejné ceny.
Holky opravdu doplnění trvá tak dlouho?
shadowgirl - a kolik platíš za doplnění prosím? Píšeš 90 řas na doplnění a to by bylo tedy dost…
Já jsem okoukala ceny v salonu kam se chystám takto - Aplikace celého setu - 3500,–Kč
Doplnění řas (cena za obě oči + liftingové náplasti pod oči ) - od 550,–Kč
Doplnění nad 40 řas na každém oku - nový set !
Aplikace krystalu Swarovski - 50,–Kč/ks
Samostatná aplikace - 100,–Kč
teď budou mít akci na nový set 2900.
Mám jen obavy co to udělá s mýma řasama… neoslabí se?
Pleo píše:
teď budou mít akci na nový set 2900.
Mám jen obavy co to udělá s mýma řasama… neoslabí se?
Neoslabí, ale možná pak budou trochu pomačkaný, nevím. Já mám řasy od listopadu a jsou zatím dobrý…myslím ty moje.
řasy vypadají hezky. Můžete přidat i klasickou fotku obličeje?
Boužel jsem z druhé strany republiky.
A jaké značky bylo to 4× levnější lepidlo? Děkuji za odpověď.
Holky, potřebuji poradit, Vy so máte prodlužované řasy. Čím se řídit pči výběru kosmetičky a salonu? Jsem z Bratislavy, tady je nabídka cca éd 70 do 130 Eur a nevím podle čeho se řídit, jak dlouhá je dostatečná praxe? Cca 3 roky? Děkuji za rady a typy.