Prodloužení řas - Diamond lashes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.12 12:05

Ahojky, tak já mám prodloužené řásky snad skoro ty nejdelší 15c a to jsou mé řasy asi tak 3krát menší, ale jsem strašně spokojená.Sice nemám Diamon Lashes, ty jsou zbytečně drahé a většina řas je na stejné brdo, spíše záleží na lepidlu a na to jak je šikovná slečna/paní co ti je bude dělat.Já jsem spokojená opravdu maximálně, na doplnění chodím jednou za měsíc, slečna dojede ke mě domů a za hoďku a půl není co řešit, opravdu krása, sice poprve než jsem si zvykla, pač rašy jsou najednou moc těžké, mě svěděly očka ale asi jenom max dva dny než jsem si zvykla, respektive moje oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
30.3.12 12:48

Votavová děkuji za radu. No já váhám, jestli připlatit a jít ai fakt do kvality a nebo nepřeplatit? Bud můžu dát cca 80 Eur nebo 130 či 160. Praxe buď 3 roky nebo 5. No nechci vyhodit zbytečně penízky, ale taky nechci mít zmrvený oči. :nevim: Za těch 160 Je to Luxus lashes, ve značkách se nevyznám

• Citovat
  • Upravit
30.3.12 17:03

@Caty
no já mám řasy za 900kč a doplnění za 400kč a jsem opravdu spokojená, je to spíše o tom lepidle, jako 80Eur se mi zdá moc, na to že ti to vydrží jenom měsíc a pak budeš dávat dejem tomu 40Eur za doplnění.Je to tvá volba, každopádně tě odrazovat nebudu, jdi do toho, je to opravdu paráda,já už bych si to bez těch řas nedokázala představit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.3.12 19:53

@Votavova.Mona

můžeš mi prosím dát na slečnu co dojíždí dělat řasy domů kontakt? Jsem sice kousek od Ostravy, ale třeba by se jí chtělo dojet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 20:21

@Pleo psala jsem ti do zpráv kontakt na tu mou kamarádku,je hoooooodně levnější než co jsi psala SHADOWGIRLL, trochu přehnané ceny,
Ta moje kamarádka, dělá nové řasy za 790kč, já si beru ještě ty liftingové nebo jaké to jsou polštářky + 40kč, jinak za kamínky neplatíš nic, má různé délky, ruzné zahnutí, tloušťky barvy určitě si vybereš a dělá to opravdu skvěle…cca 100řas jedno oko, nevypadávají ti tak moc pokud se o to umíš starat, jak říkám já chodím jednou za měsíc a vypadají pořád stejně jako kdybych je každý den lepila.Řasy nemáš slepené a jsou opradvu lepené řasa po řase.Než ti řasy prodlouží je to opravdu tak 1,5h, ale za ten výsledek to potom stojí.
Než jsem šla k ní jsem byla poprvé v salonu a hrůza, jako jestli mi tam slečna nalepila cca 20řas jedno oko a trvalo to 20min tak to přeháním, nešlo to vůbec poznat, no hrůza!!

Zavolej jí, domluv se s ní a uvidíš, budeš opravdu spokojená, má toho hodně a to k ní chodí dokonce i nějáké ženské co řasy dělají :-)
Pak dej vědět :-) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sapca
31.3.12 22:58

lepidlo

prosím o název toho 4× levnějšího lepidla, měla jsem úplně stejný problém jako „did“ ale až po roce a půl doplňování, začalo to z ničeho nic a pak jsem se celý rok lečila a ještě to pořád není ono, mám z toho zbytečné vrásky kolem očí a jsem totálně zdeptaná :-( bez řas se cítím pořád strašně a ráda bych tomu dala ještě jednu šanci … proto potřebuji doporučit nějaké lepší lepidlo pro citlivé oči .....

• Citovat
  • Upravit
201
31.3.12 23:07

Já jsem nosila řasu na řasu přes rok, vypadalo to nádherně, nikdo to nepoznal, že nejsou moje, jenže když jsem šla do porodnice, tak jsem nestihla doplnění a postupně mi vypadaly, dost mě pak překvapilo, v jakém stavu pak byly ty moje vlastní, hrůza, neměla jsem řasy, ale takové krátké štětinky, ted jsem bez řas od září a pořád se ještě nevzpamatovaly:( Poznáte to teprve tehdy, až se ty umělé všechny odstraní, dokud jsem chodila na dolepování tak to bylo super. Cenově 2500 nové a pak každé doplnění 500 a trvalo hodinu a půl, dělali mi to v Praze fakt pěkně, hodně pečlivě a hodně řas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 09:36

Každá krása něco stojí, ale řasy ti časem dorostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
1.4.12 15:03

Já měla řasy 1,5 roku. Dělala mi je doma sestra nebo já sama. Možná si řeknete, že se to nedá, ale dá se to. Neměla jsem je slepený, prostě řasa na řasu. Už jsem to tu myslím psala. Pak už mě to přestalo bavit a chtěla jsem řasy nechat odpočinout. Sundala jsem je, ale pořád jsem měla ty svoje. Jasně, byly oslabený a trochu kratší, ale měla jsem je pořád hustý jako předtím. Přemýšlela jsem, že si koupím Taliku pro regeneraci, ale vykašlala jsem se na to a do týdne se mi řasy spravily samy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
1.4.12 18:57

Sumayo a co je to ta Talika? Holky, jak dlouhé si necháváte? Chtěla bych aby byly vidět, výrazné, ale ne nepřirozené. Sama mám řasy husté a dlouhé, ale světlé, když si je namaluju řasenkou, je to hezký a jsou výrazný, ale nevím, jestli je třeba vidět, že jsou nalepené?
Pořád se rozmýšlím,jestli jít k paní co to dělá 3 roky za 130 Euro nebo si připlatit v profi salonu za 200 EUro, nerada bych aby mi to někdo zmrvil a já měla slepný řasy, oči nebo i vlasy :-)Teda, oboje jsou to salony, jen ten jeden známý am chodí krainová atd.

• Citovat
  • Upravit
4880
1.4.12 20:55

Ta Talika Lipocils je na renegeraci řasů. Po 28 dnech jsou silnější, delší a točí se nahoru. Jako normálně bych si to nekoupila, ale po umělých řasách, kde jsou pak vlastné oslabený je to dobrý. Já ji nakonec nekoupila, protože mě dosrostly moje řasy rychle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.4.12 09:12

Tak jdu poreferovat. řasy jsem si nechala udělat, vypadalo to hezky, ale začalo mi to po 2 týdnech vadit a jsem si to vyškubala. Jsem jak kuře. Holky, dorostou ty řasy???????? Doufám, že jooooooooo :think:

• Citovat
  • Upravit
3641
19.4.12 09:19

Já mám řasy už 2,5 roku, ale bojím se, že je oslabuji, neberete někdo na to nějaký vitamíny nebo posilujete ty řasy něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
19.4.12 14:26
@Caty píše:
Tak jdu poreferovat. řasy jsem si nechala udělat, vypadalo to hezky, ale začalo mi to po 2 týdnech vadit a jsem si to vyškubala. Jsem jak kuře. Holky, dorostou ty řasy???????? Doufám, že jooooooooo :think:

Vyškubala? To néé :-) Když jsi je chtěla sundat, tak jsi měla zajít do toho salónu, nebo jsi si měla dát na řasy něco mastnýho, to pak taky jde dolů.

Ty řasy dorostou tak za 3 týdny myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.4.12 15:01

sumayo ano vyškubala :mrgreen: postupně, furt mi to vadilo víc a víc. oooooo mé krásné přirozené řasy, kde jste? :mrgreen: už bych su to nedala :zed: mi prostě vadí jak jsou tvrdý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml