Opět kvasinky - lékař?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
9.8.15 22:01

Je to svin.stvo!! Já na to taky trpím jak kůň (teď v těhotenství 3 měsíce v kuse - paráda). Známá mi teď dala par rad - mýt se pouze čistou vodou a kalhotky prat v prášku pro děti a bez aviváže.
A než jsem byla těhotná tak jsem si dělala čípky z česneku na noc a většinou to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.8.15 22:02

@vertunka zkus ten celaskon do pipky… a gynocaps neuškodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
9.8.15 22:08

@3HE jj prelecila Clotrimazolem a pak tyden Gynocaps. A jak jsou ty vedra, tak supnu 1×tydne Gynocaps jako prevenci nebo kdyz zacinam citit, ze je to KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.15 22:11

@3HE - tak mám tu ještě jeden Jenamazol, co sjem kupovala dnes, tak ten by pro přítele stačil ne? Jinak jsem si už zařídila volno v práci, takže zejtra letím na gyndu a počkám co mi doporučí. Ten gyno-pevaryl zní dobře, radí ho dost lidí tak na tom asi něco bude :) česnekovou pomazánku si klidně udělám :D mrknu na netu ohledně jídelníčku, ale je fakt, že už takhle ho mám dost omezenej svou rozežraností, tak nevím jak to budu dávat..:D ale z toho co jsi vypsala, tak si moc často nedávám - ani jablka, ani zelí, ani pivo, víno, prakticky asi jen tu bílou mouku a sladkému se vyhýbám právě kvůli kvasinkám, asi jediná věc co si pamatuju, že se na ně nemá :) je to hrůůůza, pořád dokola a nejvíc mi vadí ta sex. abstinence :,(

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
9.8.15 22:16
@Anonymní píše:
@3HE - tak mám tu ještě jeden Jenamazol, co sjem kupovala dnes, tak ten by pro přítele stačil ne? Jinak jsem si už zařídila volno v práci, takže zejtra letím na gyndu a počkám co mi doporučí. Ten gyno-pevaryl zní dobře, radí ho dost lidí tak na tom asi něco bude :) česnekovou pomazánku si klidně udělám :D mrknu na netu ohledně jídelníčku, ale je fakt, že už takhle ho mám dost omezenej svou rozežraností, tak nevím jak to budu dávat..:D ale z toho co jsi vypsala, tak si moc často nedávám - ani jablka, ani zelí, ani pivo, víno, prakticky asi jen tu bílou mouku a sladkému se vyhýbám právě kvůli kvasinkám, asi jediná věc co si pamatuju, že se na ně nemá :) je to hrůůůza, pořád dokola a nejvíc mi vadí ta sex. abstinence :,(

tak zítra zajdi na gyndu a napiš, co ti poradili, mě to zajímá… protože mám gynekoložku daleko a nějak se mi tam nechce jet… tak pisni, budu ráda. Na ten gyno-pevaryl počkám do úterý - třeba je to zbytečná investice a potřebuji něco lepšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.8.15 22:17

Anonymní - tak se zkus zaměřit na to odkyselení org., když se ti to pořád vrací. Já jsem na to trpěla před několika lety… a byl mi doporučen mladý ječmen - do teď jsem měla pokoj… teď to mám po antibiotikách a nemůžu se toho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.8.15 22:18

Jenamazol by partnerovi možná stačil… ale jestli nepůsobil na tebe, tak jemu taky nebude působit - zeptej se na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.8.15 22:19
@ivkaaa píše:
@3HE jj prelecila Clotrimazolem a pak tyden Gynocaps. A jak jsou ty vedra, tak supnu 1×tydne Gynocaps jako prevenci nebo kdyz zacinam citit, ze je to KO.

díky za rady, asi se o svoji frndu budu muset více starat ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.15 22:30

@3HE - tak mě vždycky zabral, nevím proč ted ne.. třeba kdybych ho použila znova tak by byl pokoj, ale jistá si nejsem.. takže radši gynda a dám vědět jak to dopadlo :)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
9.8.15 22:42
@Anonymní píše:
@3HE - tak mě vždycky zabral, nevím proč ted ne.. třeba kdybych ho použila znova tak by byl pokoj, ale jistá si nejsem.. takže radši gynda a dám vědět jak to dopadlo :)

díky… tak zítra… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.15 07:49

@3HE noo, tak kdyby mudr.opet nemela dovolenou, bylo by to jednodussi… takze jsem tam, kde jsem byla.. :( záskok ma gyn. ambulance v nemocnici a tam se mi vazne nechce… takze pravdepodobne zkusim znovu prelecit jenamazolem, a uvidím co to udela.. ach jo. To je fakt pech! :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.15 13:00

Jedna technicka… muzu s kvasinkama normalne do bazenu? Nevadi to? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2328
10.8.15 13:22
@Anonymní píše:
Jedna technicka… muzu s kvasinkama normalne do bazenu? Nevadi to? :roll:

nesla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.15 13:26

Jakoze se to muze zhorsit?? Mame bazen doma, verejny neni a je slusny vedro, ale prave nevin jestli to je vhodny :/ takze mam asi po koupani..

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
10.8.15 13:54
@Anonymní píše:
Jakoze se to muze zhorsit?? Mame bazen doma, verejny neni a je slusny vedro, ale prave nevin jestli to je vhodny :/ takze mam asi po koupani..

do domácího bych šla - dej si tampon a po koupání vyndej… on trochu absorbuje vodu z bazénu, ale dovnitř se ti tolik nedostane jako bez tamponu. ale večer určitě dát ten nějaký lék - podle mne by bylo lepší změnit účinnou látku a dát Gyno-pevaryl. a asi by bylo vhodné si pořídit Gynocaps a dávát si ho pak vždy večer - asi jak se teď ve vedrech častěji koupeš, tak jsi náchylnější… i když je to domácí bazén, ale asi tě to prostě dráždí… :think:

já půjdu pro léky zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria