Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to svin.stvo!! Já na to taky trpím jak kůň (teď v těhotenství 3 měsíce v kuse - paráda). Známá mi teď dala par rad - mýt se pouze čistou vodou a kalhotky prat v prášku pro děti a bez aviváže.
A než jsem byla těhotná tak jsem si dělala čípky z česneku na noc a většinou to pomohlo ![]()
@3HE jj prelecila Clotrimazolem a pak tyden Gynocaps. A jak jsou ty vedra, tak supnu 1×tydne Gynocaps jako prevenci nebo kdyz zacinam citit, ze je to KO.
@3HE - tak mám tu ještě jeden Jenamazol, co sjem kupovala dnes, tak ten by pro přítele stačil ne? Jinak jsem si už zařídila volno v práci, takže zejtra letím na gyndu a počkám co mi doporučí. Ten gyno-pevaryl zní dobře, radí ho dost lidí tak na tom asi něco bude
česnekovou pomazánku si klidně udělám
mrknu na netu ohledně jídelníčku, ale je fakt, že už takhle ho mám dost omezenej svou rozežraností, tak nevím jak to budu dávat..:D ale z toho co jsi vypsala, tak si moc často nedávám - ani jablka, ani zelí, ani pivo, víno, prakticky asi jen tu bílou mouku a sladkému se vyhýbám právě kvůli kvasinkám, asi jediná věc co si pamatuju, že se na ně nemá
je to hrůůůza, pořád dokola a nejvíc mi vadí ta sex. abstinence ![]()
@Anonymní píše:
@3HE - tak mám tu ještě jeden Jenamazol, co sjem kupovala dnes, tak ten by pro přítele stačil ne? Jinak jsem si už zařídila volno v práci, takže zejtra letím na gyndu a počkám co mi doporučí. Ten gyno-pevaryl zní dobře, radí ho dost lidí tak na tom asi něco budečesnekovou pomazánku si klidně udělám
mrknu na netu ohledně jídelníčku, ale je fakt, že už takhle ho mám dost omezenej svou rozežraností, tak nevím jak to budu dávat..:D ale z toho co jsi vypsala, tak si moc často nedávám - ani jablka, ani zelí, ani pivo, víno, prakticky asi jen tu bílou mouku a sladkému se vyhýbám právě kvůli kvasinkám, asi jediná věc co si pamatuju, že se na ně nemá
je to hrůůůza, pořád dokola a nejvíc mi vadí ta sex. abstinence
tak zítra zajdi na gyndu a napiš, co ti poradili, mě to zajímá… protože mám gynekoložku daleko a nějak se mi tam nechce jet… tak pisni, budu ráda. Na ten gyno-pevaryl počkám do úterý - třeba je to zbytečná investice a potřebuji něco lepšího…
Anonymní - tak se zkus zaměřit na to odkyselení org., když se ti to pořád vrací. Já jsem na to trpěla před několika lety… a byl mi doporučen mladý ječmen - do teď jsem měla pokoj… teď to mám po antibiotikách a nemůžu se toho zbavit.
Jenamazol by partnerovi možná stačil… ale jestli nepůsobil na tebe, tak jemu taky nebude působit - zeptej se na gyndě.
@ivkaaa píše:
@3HE jj prelecila Clotrimazolem a pak tyden Gynocaps. A jak jsou ty vedra, tak supnu 1×tydne Gynocaps jako prevenci nebo kdyz zacinam citit, ze je to KO.
díky za rady, asi se o svoji frndu budu muset více starat
![]()
@3HE - tak mě vždycky zabral, nevím proč ted ne.. třeba kdybych ho použila znova tak by byl pokoj, ale jistá si nejsem.. takže radši gynda a dám vědět jak to dopadlo ![]()
@Anonymní píše:
@3HE - tak mě vždycky zabral, nevím proč ted ne.. třeba kdybych ho použila znova tak by byl pokoj, ale jistá si nejsem.. takže radši gynda a dám vědět jak to dopadlo
díky… tak zítra… ![]()
@3HE noo, tak kdyby mudr.opet nemela dovolenou, bylo by to jednodussi… takze jsem tam, kde jsem byla..
záskok ma gyn. ambulance v nemocnici a tam se mi vazne nechce… takze pravdepodobne zkusim znovu prelecit jenamazolem, a uvidím co to udela.. ach jo. To je fakt pech! ![]()
Jedna technicka… muzu s kvasinkama normalne do bazenu? Nevadi to? ![]()
@Anonymní píše:
Jedna technicka… muzu s kvasinkama normalne do bazenu? Nevadi to?
nesla bych…
Jakoze se to muze zhorsit?? Mame bazen doma, verejny neni a je slusny vedro, ale prave nevin jestli to je vhodny :/ takze mam asi po koupani..
@Anonymní píše:
Jakoze se to muze zhorsit?? Mame bazen doma, verejny neni a je slusny vedro, ale prave nevin jestli to je vhodny :/ takze mam asi po koupani..
do domácího bych šla - dej si tampon a po koupání vyndej… on trochu absorbuje vodu z bazénu, ale dovnitř se ti tolik nedostane jako bez tamponu. ale večer určitě dát ten nějaký lék - podle mne by bylo lepší změnit účinnou látku a dát Gyno-pevaryl. a asi by bylo vhodné si pořídit Gynocaps a dávát si ho pak vždy večer - asi jak se teď ve vedrech častěji koupeš, tak jsi náchylnější… i když je to domácí bazén, ale asi tě to prostě dráždí… ![]()
já půjdu pro léky zítra…