Opět kvasinky - lékař?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
10.8.15 13:54
@Anonymní píše:
Jakoze se to muze zhorsit?? Mame bazen doma, verejny neni a je slusny vedro, ale prave nevin jestli to je vhodny :/ takze mam asi po koupani..

do domácího bych šla - dej si tampon a po koupání vyndej… on trochu absorbuje vodu z bazénu, ale dovnitř se ti tolik nedostane jako bez tamponu. ale večer určitě dát ten nějaký lék - podle mne by bylo lepší změnit účinnou látku a dát Gyno-pevaryl. a asi by bylo vhodné si pořídit Gynocaps a dávát si ho pak vždy večer - asi jak se teď ve vedrech častěji koupeš, tak jsi náchylnější… i když je to domácí bazén, ale asi tě to prostě dráždí… :think:

já půjdu pro léky zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.15 13:59

@3HE tak tampon u me bohuzel nehrozi :) ja se koupala letos jen jednou, stacilo by mi se smocit, ale asi se jen nasploucham vodou, a nebudu pokouset.. no, doma mam ten jenamazol, ale vždycky zabral, tak nevim, protoze dnes uz se do mesta nedostanu :( mozna to je fakt tim, ze se nelecil ten pritel :/ na gyno pevaryl bych musela cekat jeste do zitra, a zacit s lecbou taky zitra.. :/ to je na pytel..

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
10.8.15 14:09

Tak si radši do vody namoč jen nohy… a nebo na stojáka si na chvíli dřepni… a rychle ven… ať se dovnitř voda nedostane.

a máš jen ten výtok? nebo i svědí?? jak výtok vypadá? je to od včera horší? třeba by stačil jen gynocaps - zkus si to vygooglit, vypadá to dobře. a čtvrtku celaskonu dovnitř - to jsem si dala včera - okyselí to ph a je to pak lepší. Třeba nemáš kvasinky, ale jen máš narušené prostředí… na to je právě dobré závádět nějaké laktobacily, ať se to tam vzpamatuje.

co se týká jenamazolu - jestli jsi měla pár dní pauzu, tak bych se nebála to zopakovat. a přítel at se pořádně namaže - zevně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.15 14:16

@3HE jj namocim jen nohy :) nesvedi to, jen je uvnitr bily povlak a obcas je bily vytok i jakoby zvenci ale ne moc, a nesvedi to.. nedela to nic, jen ten vytok.. gynocaps mrlnu doma co je zac.. jenamazol jsem si zavadela naposled pred tydnem posledni aplikator.. tak zkusim asi to, at muzu zacit doma a priteli to nejak vysvetlim :D pak jsou myslim jeste nejake laktobacily jakoze prasky ne? To by na imunitu mohlo byt taky dobrý ne? Urcite pohledam vse cos poradila, jsi zlataa :) uz aby to bylo pryc..

• Citovat
  • Upravit
2328
10.8.15 14:22

Jj laktobacily jsou i prasky, ale na to zavadeni je to podle meho ted lepsi. Hlavne v tech teplech, jak se potime, tak jsme nachylnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.15 14:30

Tak jo, zabehnu do lekarny a neco koupim a az dolecim jenamazolem, prubnu to, tak si tam dam ty laktobacily.. to by bylo aby kvasinky nedaly pokoj :)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
10.8.15 14:36

Tak to bych se s týdenní pauzou vůbec nebála použít jenamazol. Můžeš užívat i laktobacily ústně - já jsem si koupila tyto: http://www.vitalita.cz/biopron-forte nevím, jestli to pomohlo… tu stovku za to na těch deset dní přežiješ, tak to zkus… ;) ale zaměř se na to odkyselení těla stravou - to dělá strašně moc - bojuji s kvasinkami v podstatě už 10let… s přestávkami - nejdelší pauza byla asi pět let a to právě díky změně stravy… i když nejíš ty potraviny, které pomáhají kvašení… ale zaměřit se přímo na odkyselení těla.

NĚKOLIK ODKAZŮ… je toho na netu spousta… tohle jsem namátkově vybrala…
http://www.menupodlegenu.cz/…i-organismu/
http://www.uspesna-lecba.cz/…smu-zaklady/
 http://www.celostnimedicina.cz/…h-reseni.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.8.15 14:42
@ivkaaa píše:
Jj laktobacily jsou i prasky, ale na to zavadeni je to podle meho ted lepsi. Hlavne v tech teplech, jak se potime, tak jsme nachylnejsi…

moje řeč, ať žije Gynocaps :mrgreen: já je vychvaluji, a ještě jsem je nevyzkoušela… snad nebudu za pár dní psát, že byly na nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.8.15 15:01

@3HE doufam,ze pomuze gynocaps i vam holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.8.15 15:06
@ivkaaa píše:
@3HE doufam,ze pomuze gynocaps i vam holky :)
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.15 20:42

Tak konečně jsem měla chvilku čas projít ty odkazy. Gynocaps koupím až doberu jenamazol, příteli jsem konečně řekla, co ho chudáka čeká - vzal to sportovně - a koukala jsem i na tu stravu.. jen teda nevím jak to udělám.. miluju koření, a hodně..čím pálivější tim lepší, sladký mám taky ráda, alkoholu s ezřeknout mi neva, pití piju většinou ochucený minerálky, maso mám taky dost ráda, a bílý pečivo jakbysmet.. nevím co jíííst :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
11.8.15 02:07

Kdybys měla nějakou nemoc, tak bys musela taky držet dietní opatření… zkus aspoń omezit sladké a ochucené minerálky jsou také sladké…

U mě jasno, proč mě svědilo… dostala jsem MS - předtím mám vždy citlivější sliznici… nečekala jsem ji o víc jak týden dříve :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
11.8.15 05:55

Holky,

az budete davat ten Gynocaps, tak se neleknete. Jeden vecer to zavedete, druhy den vcelku OK a ten treti zacne vychazet a je to jak kdyby zacinaly kvasinky ve velkem :-D

@3HE zahada vyresena.Asi je to tim pocasim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.15 09:21

@3HE - tak určitě to omezim.. to sladké se snažím omezit vždycky když to mám :) snad Jenamazol zabere a pomůže to :)
@ivkaaa - tak to je jasný, to budu zase vyplašená :D díky za upozornění :D jestli jsem to pochopila, tak se to začne používat hned co skončím s léčbou.. akorát nevím, na webu těch druhů měly víc, lišily se počtem dní zavádění, tak je to jedno, který použiju?

• Citovat
  • Upravit
2328
11.8.15 09:29
@Anonymní píše:
@3HE - tak určitě to omezim.. to sladké se snažím omezit vždycky když to mám :) snad Jenamazol zabere a pomůže to :)
@ivkaaa - tak to je jasný, to budu zase vyplašená :D díky za upozornění :D jestli jsem to pochopila, tak se to začne používat hned co skončím s léčbou.. akorát nevím, na webu těch druhů měly víc, lišily se počtem dní zavádění, tak je to jedno, který použiju?

jj jak skoncis lecbu, tak aspon 7 dni ty probiotika.Jsou to ty, jak je tam 14ks a stoji cca 160kc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí