Opět nemocný, pomóc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
554
30.5.11 16:09

Opět nemocný, pomóc

Ahojte, mám otázku…mám 3letého syna a už jsme opět nemocní a to už po třetí v tomto měsíci. Kašel, rýma, horečky už si připadám u doktora víc jak doma:). nemáte nějakou radu, jak na dusivý kašel? Už si nevím rady a opět jít k lékaři to se mi teda už fakt moc nechce. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2950
30.5.11 16:40

Vím, že to asi slyšet nechceš, ale já bych šla k doktorovi. My jsme tam teď za poslední dva měsíce taky už víc než doma. Ale raději jdu než zkoušet samoléčby, které stejně většinou (aspoň u nás) nefungují a nakonec skončme u doktrora. Dr. vás může poslat třeba na ORL, kde by mohli líp zjistit příčinu neustálých nemocí.
Jinak na dusivý kašel nám teď doporučila Dr. Sinecod, kdybys přece jen nešla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
30.5.11 17:16

Resim to taky,akorat nemame rymu, jen kasel a bez teplot. U doktora jsme taky jako doma,ale co nadelas. Maly dnes vyfasoval atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
30.5.11 17:36

Dcera byla taky často nemocná, hlavně v období od roku do 2 - opakované bronchitidy, záněty středního ucha, angíny..Potom se frekvence její nemocnosti zlepšila, ale pořád trpí na časté rýmy, je zahleněná,kašle(bez teploty nebo s jednodenní teplotou).
Dnes dr. konstatovala lehký poslechový nález na průduškách, ale protože je CRP nízké, je to prý virového původu.Dostala sirup na odhlenění.Zítra jdeme na ORL, jestli za její potíže nemůže zvětšená nosní mandle - v noci chrápe, spí s otevřenou pusou..
Pětiletý syn má 10 dní po vytažení mandle, pomohlo to. I když nebyl často nemocný, neustále kašlal, dusil se, dávil hleny bez příčiny..Alergický původ byl vyloučen, stejně jako u dcerky to na alergologii nevypadá..

Uvidíme, jak dopadneme zítra. Pokud bude mandle zvětšená, budu řešit otázku, jestli jí nechat vytáhnout už ve 2,5 letech(ve 3, než na nás přijde řada na operaci). Většina odborníků se to snaží posunout na později, menší riziko, že mandle zase poroste..

Ale u syna mi primář ORL, který mu mandli vytahoval, říkal, že byla velká, mohla být už vytažená dřív :nevim: ..

Rozhodně bych trvala na zevrubném vyšetření, krevních testech..

Příspěvek upraven 30.05.11 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.5.11 17:37

stejně by nás to neminulo, takže zítra jdeme doktorovi, ale přesto děkuji za Vaše názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí