Oplach černým chladným čajem

4999
26.7.12 17:47

Oplach černým chladným čajem

Čauky maminky, tak máme ekzem paní doktorka nám řekla, že máme dělat 2× de. oplach černým chladným čajem, ale už nám neřekla jak na to a tak se zeptám Vás, nemáte s tím někdo zkušenost? Prosím o pomoc :-) Děkuji moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
681
26.7.12 17:50

Já teda v černém čaji koupala. :lol: Do vaničky jsem naházela pytlíky čer. čaje a zalila vařící vodou, nechala luhovat a dolívala studenou vodu na požadovanou teplotu. :palec:

Nebo udělej černý čaj do hrnku, nech vychladit a pomocí žínky oplachuj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.7.12 17:51

Já když jsem dělala oplach černým čajem, tak večer ve vaně, měl osypaný ruce, tak jsem udělala 2l černého čaje, nechala vychladnout, přilívala jsem mu tím ruce a pak jsem ho ještě nechala ráchat ve vodě smíchané s tím čajem. Asi by šlo i namočit třeba plínku a otírat, pokud to má být víckrát denně, ale zase je léto, teplo, tak nevidím na vaně 2× denně nic nerealizovatelného. Ale určitě bych i při otírání sundala všechno, celkem dost to barví a žínka, kterou jsem ho omývala, mi zůstala od čaje lehce zbarvená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.7.12 17:53

No jedná se o to že se nesmí tak koupat maximálně 2× denně a to jen v ovesných vločkách… takže potřebuju ten oplach tím čajem u dělat tak aby nebyla ve vodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.7.12 17:53

Sem debil :D :D maximálně 2× do týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.7.12 17:57

@terykt tak ji dej do vaničky nebo na lehátko do vany, ale nenapouštěj to a jen to na ni pomaličku lej. A pak ji normálně osuš (a počítej tedy se zbarvením osušky/plíny)
Pokud to má jen na končetinách, tak polej jen ty třeba nad umyvadlem, ale pokud to má na trupu, tak už to asi míň mokře moc nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.7.12 17:59

Jojo má to defakto na celý tělo.. :-) díky moc dneska mě to nemyslí, myslela jsem že na to bude speciální fígl..a ještě je jedno jak silný udělám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.7.12 18:16

Silný. Jestli má jen lokální vyrážku, tak jsou lepší cca 3 minutové obklady 2 x denně. Do vaničky je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.7.12 18:19

@berry4 jako namočit ručník do toho čaje a přiložit jí to na tělo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.7.12 18:22

Jasně, nebo jestli máš ty gázové čtverce, nebo nastřihej jednu plínu na čtverce a těmi obkládej… To bohatě stačí, jestli má po těle jen místa, ne celoplošně. Čaj hodně silný a vlažný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek