Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím.. Včera jsem si zapomněla vzít pilulku, kterou mam brát v 18:00 (4.den) a vzala jsem si jí až v 7 ráno.. Což je 13 hodin.. 12 hodin je ještě v pohodě, ale bohužel je tam ta 1 hodina navíc.. A navíc jsem ještě začala špinit.. Spíš takovej tmavě růžový hlen. V sobotu sem měla pohl. styk.. Myslíte, že to může něco signalizovat? Řekla jsem si, že když je tam ta jedna hodina, že se moc nestane..
Já brala antikoncepci poslední tři roky stylem, kdy by mi jedno platíčko vystačilo na dva cykly a neotěhotněla jsem ![]()
@ncc1701 píše:
Já brala antikoncepci poslední tři roky stylem, kdy by mi jedno platíčko vystačilo na dva cykly a neotěhotněla jsem
Z tohodle stylu má moje kamarádka teď moc pěknou skoro roční holčičku ![]()
Jako nic není stoprocentní, ale v tom prvním týdnu je pravděpodobnost otěhotnění nízká. V druhém by to bylo horší. Myslím, že i přes tu hodinku navíc to nebude mít následky. Jednou se mi to také stalo ![]()
@liliankax pro jistotu je pro zbytek cyklu lepsi se chranit i jinak. Pokud beres pravidelne, sance je hodne mala. Pokud to byl prvni cyklus brani a mas brzo ovulaci, tak je mozne, ze bys otehotnela, ale je to hodne hodne hodne mala sance.