Opomenutí tabletky v 1. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
14.5.13 17:54

Opomenutí tabletky v 1. týdnu

Zdravím.. Včera jsem si zapomněla vzít pilulku, kterou mam brát v 18:00 (4.den) a vzala jsem si jí až v 7 ráno.. Což je 13 hodin.. 12 hodin je ještě v pohodě, ale bohužel je tam ta 1 hodina navíc.. A navíc jsem ještě začala špinit.. Spíš takovej tmavě růžový hlen. V sobotu sem měla pohl. styk.. Myslíte, že to může něco signalizovat? Řekla jsem si, že když je tam ta jedna hodina, že se moc nestane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
14.5.13 18:10

Já brala antikoncepci poslední tři roky stylem, kdy by mi jedno platíčko vystačilo na dva cykly a neotěhotněla jsem :-)

• Citovat
  • Upravit
4691
14.5.13 18:42
@ncc1701 píše:
Já brala antikoncepci poslední tři roky stylem, kdy by mi jedno platíčko vystačilo na dva cykly a neotěhotněla jsem :-)

Z tohodle stylu má moje kamarádka teď moc pěknou skoro roční holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.5.13 18:50

@Lucink-a
No některým to zkrátka nevyjde :-)

• Citovat
  • Upravit
5394
14.5.13 19:06

Jako nic není stoprocentní, ale v tom prvním týdnu je pravděpodobnost otěhotnění nízká. V druhém by to bylo horší. Myslím, že i přes tu hodinku navíc to nebude mít následky. Jednou se mi to také stalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.5.13 19:26

@liliankax pro jistotu je pro zbytek cyklu lepsi se chranit i jinak. Pokud beres pravidelne, sance je hodne mala. Pokud to byl prvni cyklus brani a mas brzo ovulaci, tak je mozne, ze bys otehotnela, ale je to hodne hodne hodne mala sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí