Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No my si tady vezmem křištálovou kouli a pak ti dáme vědět, těhotenský test ti nic neříká ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat zda poznat těhotenství po 14 dnech. Příznaky zatím žádný nemám, neboli me prsa a nic a chuť na cigarety mám furt stejnou jako vždy ale opozdila se mi menstruace o 3 dny a před 14 dny jsem měla nechráněný styk + antikoncepcni náplast jsem si vzala až druhy den ve 2 rano v úterý místo pondělí (evra náplast). Tak se chci zeptat jak to je no.. děkuji
Za věštění si nechávám platit
tobě doporučuji test..
Ahoj holky,
Mám takový menší problém, mám přítele uz nějakou dobu a jsem sexuálně aktivní, je mi 16 ale žádné prášky neberu, chráníme se vzdy kondomem. Každý měsíc jsem dostala menstruaci bez problemu, ale asi 2 týdny zpatky jsem měla dalo by se říct nechraneny styk, nebylo to nic jenom do me párkrát zasunul a to bylo vše. Řekl mi že se umí dost dobře hlídat a že se nemám ceho bát. Menstruační cyklus mám cca 30-45 dní dlouhy tudíž nevím vůbec kdy to mám dostat. Problém je v tom že jsem dneska už na 38 dni cyklu a stale nic nemám. Vim ze mozna zbytecne plaším ze to muzu dostat pozdeji, treba minuly mesic jsem to mela po 37 dnech. Nevím vůbec jestli to považovat za zpoždění když to mám takhle nepravidelný. Nekdy me poboliva podbřišek a co jsem četla o příznacích v těhotenství tak zadny vůbec nemám ani náznakem. Poslední dobou se dost stresuji tak nevím jeslfi to může být tím
v 16 být opravdu tehotna nechci. Prosím o nějakou radu nebo aspoň utěšení.
dekuji ![]()
Ahojky chtěla bych se zeptat zda poznat těhotenství po 14 dnech. Příznaky zatím žádný nemám, neboli me prsa a nic a chuť na cigarety mám furt stejnou jako vždy ale opozdila se mi menstruace o 3 dny a před 14 dny jsem měla nechráněný styk + antikoncepcni náplast jsem si vzala až druhy den ve 2 rano v úterý místo pondělí (evra náplast). Tak se chci zeptat jak to je no.. děkuji