Opožděná menstruace

4
26.8.15 09:23

Opožděna menstruace , prosim poradte

Ahoj, prosim o radu. Mám 6 dni zpoždění Ms. Dělala jsem si tehotensky test ale je negativní, kamarádka rikala ze to muze bejt ze stresu ale nevim nevim :think: Chtela jsem se zeptat zda na gynekologie delaj odbery krve a zda se zjisti zda jsem těhotná? Jestli ano po jake době tam zajít? Prosim o radu, jsem zoufalá a dítě si nemohu dovolit kvuli studium, budu moc vděčná za rady :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ibi
4170
26.8.15 09:29

Pozitivní test se může ukázat i později, doporučuji za 2 dny zopakovat. Nejlépe se to dá zjistit z krve - buď na gyndu, aby Tě poslali nebo si můžeš dojít jako tzv. samoplátce do jakékoliv krevní laboratoře. Dojdi tam, vezmou Ti krev na HCG, zaplatíš tuším 200 Kč a ještě ten den máš výsledky a máš jasno… Držím palce, ať je negativní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4170
26.8.15 09:33

PS. Na tu krev můžeš zajít hned… Tam už by případné těhotenství poznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.8.15 09:41

Pokud máš pravidelný cyklus a šestidenní zpoždění a sněhobílý těhotenský test, tak není moc pravděpodobné, že bys byla těhotná.
Takže klid :) Zopakuj si test znovu obden, případně, pokud chceš mít jistotu, si můžeš jako samoplátce zajít na krev do laboratoře, vyjde tě to na dvě stovky.
Spíš bych to přisuzovala tomu stresu, možná si někde trochu nachladla.
Já měla vždy naprosto přesný cyklus a i tak se mi jednou dvakrát do roka stalo, že bylo zpoždění bez viditelné příčiny.

A zamysli se nad co kvalitnější antikoncepcí ;) pokud se těhotenství tak obáváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102066
26.8.15 10:17
@Mar__tanka1983 píše:
Spíš bych to přisuzovala tomu stresu, možná si někde trochu nachladla.
Já měla vždy naprosto přesný cyklus a i tak se mi jednou dvakrát do roka stalo, že bylo zpoždění bez viditelné příčiny.

Jojo, to zpoždění bez zjevné příčiny může být anovulační cyklus, to, že ho člověk občas má je normální a může být delší, než klasický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí