Slabá čárka na testu, hodně brzy!

502
24.8.15 11:26

Slabá čárka na testu, hodně brzy!

Ahojky, začnu nejdříve cyklem.
2.8. Vysazená HA
7.8. Skončila mi MS
Podle kalendáře jsem mela mit OVU 19.8. je fakt ze ještě minulý týden, md pobolival podbrisek na prave strane. Ale nic strašnýho to nebylo.
Milujeme se s chlapem každý obden minimálne.
Dneska jsem si ze srandy nebo proste jentak koupila tehu test. No a když jsem ho pocurala tak tam nic nebylo. Vyhodila jsem ho. No a jelikož dělám pedikuru tak koš mám vedle sebe pořád. Nicméně test jsem vytahla a byla tam slabounka druha carecka. Nejak to neresim a nechavame vse na přírodě. Ale nevíte co to muže znamenat, ma někdo zkušenost? :)
2.9. Mam dostat MS

DEKUJI ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3733
24.8.15 11:28

No tak jich tam možná bude víc…to už tady někdo psal, že měl hodně pozitivní test dopředu a čekal víc dětí najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 11:32

@krystinka.a Cokoli co se objeví po limitu „neplatí“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:33
@Vermion píše:
No tak jich tam možná bude víc…to už tady někdo psal, že měl hodně pozitivní test dopředu a čekal víc dětí najednou.

Dekuji.moc ja se omlouvám že sem dávám stejnoi diskuzi. Jsem na mobilu v práci. A nemohla jsem nic v najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.8.15 11:33

Přečti si pořádně návod na těh. testech a podle toho se řiď. A testuj až 2. 9. nebo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
24.8.15 11:34

Test po 15 minutách není průkazný, nicméně i na příbalovém letáku píšou, že čárka až po limitu může (nemusí) znamenat slabou koncentraci HCG, takže bych zkusila znovu. Já mám cyklus stejně, budu testovat teď v pátek, ještě je brzo (teda ne že bych to už nezkusila :mrgreen: a samozřejmě nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:36
@Akivasha píše:
Test po 15 minutách není průkazný, nicméně i na příbalovém letáku píšou, že čárka až po limitu může (nemusí) znamenat slabou koncentraci HCG, takže bych zkusila znovu. Já mám cyklus stejně, budu testovat teď v pátek, ještě je brzo (teda ne že bych to už nezkusila :mrgreen: a samozřejmě nic).

díky moc jsem prastena asi…:-D držím palečky ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.8.15 11:40

No a ještě taky záleží, co je to za test, některé testy dělají po limitu ony slabé čárky, proto se to odečítá hned, je to jen reakce testu. A nebo taky třeba hormonální antikoncepce ovlivnila celý cyklus, jsi první po vysazení, třeba byla ovulace dřív, než počítá internet, jak se zachová tělo po vysazení antikoncepce nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
24.8.15 11:40
@monna.monna píše:
Tak návod je asi jedna věc a zvědavost je druhá věc, já si udělala také test dříve - asi po 10ti dnech od možného početí a slabá čárečka tam byla- ten duch a po limitu pak už silnější, nyní jsem 33.tt. :-)

Právě, hodně holek tu píše, že už měly slabou po 10 dnech, tak to člověku nedá a zkouší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:41
@monna.monna píše:
Tak návod je asi jedna věc a zvědavost je druhá věc, já si udělala také test dříve - asi po 10ti dnech od možného početí a slabá čárečka tam byla- ten duch a po limitu pak už silnější, nyní jsem 33.tt. :-)

jee tak to ti moc moc gratuluji.!!! No u me je to ale opravdu brzy. Nic si z t o ho nedelan. Priroda vi jak si to ma zaridit:) tak hlavně at jste s prckem zdraví a šťastný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:43
@terinka4444 píše:
No a ještě taky záleží, co je to za test, některé testy dělají po limitu ony slabé čárky, proto se to odečítá hned, je to jen reakce testu. A nebo taky třeba hormonální antikoncepce ovlivnila celý cyklus, jsi první po vysazení, třeba byla ovulace dřív, než počítá internet, jak se zachová tělo po vysazení antikoncepce nikdo neví.

Tomu věřim. Ja si taky myslím ze se nekde stala chyba a zbytecne to sem pisu. Ale jistota je jistota. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.8.15 11:43

@krystinka.a
Znamená to, že jsi buď těhotná a nebo je to test, který dělá po limitu duchy… :mrgreen:
To jsem ti určitě hodně pomohla, ale více pomoci nelze. Počkej, zda vynechá MS, nebo testuj za dva dny z ranní moči a se stejným testem znovu. Uvidíš, zda čárka bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:44
@Akivasha píše:
Právě, hodně holek tu píše, že už měly slabou po 10 dnech, tak to člověku nedá a zkouší :mrgreen:

No to mas pravdu. :) achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:46
[civím i tak dekujie] @anairda píše:
@krystinka.a
Znamená to, že jsi buď těhotná a nebo je to test, který dělá po limitu duchy… :mrgreen:
To jsem ti určitě hodně pomohla, ale více pomoci nelze. Počkej, zda vynechá MS, nebo testuj za dva dny z ranní moči a se stejným testem znovu. Uvidíš, zda čárka bude sílit.

Ja vím i tak dekuji za objasnění. Vždyť jsem trdlo bláznivý. :) Jojo příští týden není zasntak dlouha doba. :oops: Ja mam za to ze otěhotnim tak za rok :-D ale miminko bych si uz přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.8.15 11:50
[citacepřeji. monna. monna** píše:
@krystinka.a děkujeme, no, ono je to strašný to vydržet, já byla úplně hotová, pořád jsem kupovala testy :-) Ale my to měli neplánované, jakoby po „nehodě“ :-) A proto jsem asi víc šílela, i když to byly smíšené pocity, protože oba vyděláváme, rok po škole, celkem pěkné platy, věk už taky máme, tak ona to taková pecka zas nebyla, ale stejně… chtěla jsem si to víc naplánovat :-)

To Vam preji! :potlesk: člověk nemá moc dopředu plánovat. Tak hlavně že Vam to klape a jste spokojeny. Člověku to neda a hloda červík. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí