Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dneska jsem 30 DC a zítra bych to mela dostat… už druhý den trošičku nepatrneho zašpinění ( takove nahnědle ) jinak žádný náznak… ( no zítra to muže byt jinak
) jsem dneska 16 dni po IUI… 10 dni po IUI jsem byla na krvi ale negativní, dneska jsem si dělala tt, čekala jsem bud NIC a nebo ducha ale ukázala se tam docela pěkně i druhá čárka… tak nevím no, bojim se ze budu zase zklamana
zítra zkusím hodit foto… jinak žádne příznaky nemam… ale četla jsem že ne všechny holky musí mit těhu příznaky a těhu jsou
Tak pokud je pěkná druhá čárka, tak jsi těhotná. Já neměla nikdy žádné těhotenské příznaky a to mám dvě děti
.
Držím palce.
@ivašot. Uvidím no, zda ještě mrcha nedojde… když ne zkusím tt za pár dni… když dojde tak se musím hned objednat na rentgen vejcovodů :/ Děkuji… zkusím zítra hodit fotku…
@mascarpone píše:… tak jsem přidala foto 1) je ze včera odpoledne a ta 2) z dnešního rána… mens zatím nikde… jen chci ještě dodat že předtím byly na tt duchové asi 2× od toho 13 DPiui
Ahoj holky, dneska jsem 30 DC a zítra bych to mela dostat… už druhý den trošičku nepatrneho zašpinění ( takove nahnědle ) jinak žádný náznak… ( no zítra to muže byt jinak) jsem dneska 16 dni po IUI… 10 dni po IUI jsem byla na krvi ale negativní, dneska jsem si dělala tt, čekala jsem bud NIC a nebo ducha ale ukázala se tam docela pěkně i druhá čárka… tak nevím no, bojim se ze budu zase zklamana
zítra zkusím hodit foto… jinak žádne příznaky nemam… ale četla jsem že ne všechny holky musí mit těhu příznaky a těhu jsou
@JayLee Ahoj ja si právě do caru volala a pan doktor mi řekl že na krev 10 DPiui je brzo ze nejdřív 14 dni po IUI… dneska bych to mela dostat, jsem 17 dni po IUI tak uvidíme ![]()
Zdravím moc přeji aby to bylo těhu, ale muže to být ještě pozustatek pregnylu nebo něčeho co se píchá na uvolnění vajíčka, tedy pokud sis píchala. Některé holky to měli v sobě ještě 10 dní po aplikaci.
Ale ta fotka testu v tom pouzdře vypadá hezky. uvidíš jak to bude dál. já mám za sebou 3× neuspěšné IUI
@Dvěstěnožka Ahoj… pregnyl v sobě už určitě nemám, byl do 6 dne po IUI ( jsem testovala jak blázen
) pak kolem 12 dne po iui už jsem viděla i ducha… a další tt jsem zkusila az včera a dneska… jo toto je taky naše 2 nebo 3 iui
@mascarpone tak to vypadá opravdu nadějně. moc přeji aby test sílil a hlavně aby byla všechno v pořádku.
Ahoj holky. Už od patku testuji a mela jsem 3× // čárky a chtela jsem se zeptat zda je normální že nemám bolesti prsou. Jsem po dvou potratech-při prvním me prsa bolely, při druhém ne. Proto zmatkuji a bojim se ze to zase nedopadne dobře. Jinak pozoruji ze chodim častěji curat a manžel tvrdi ze jsem protivna
. Myslíte že je to v pořádku když nemám takové příznaky jako bolesti prsou a teprve se to dostaví?
A je to normální že prsa nemusí bolet? zítra budu volat doktorce a objednám se na kontrolu ale stejne jsem musela napsat dřív sem
fotku mam ale moc mi to nešlo zaostřit.
v patek to bylo hodně slabý a od te doby je to čim dal tmavší ta druha carecka ![]()
Ahoj, já jsem dnes 12DPO a na testu opravdu slabá ćárka a cítím se normálně. Nic mě taky nebolí. Teda trochu podbříśek, ale to cítím kaźdý měsíc. Ms mám mít v úterý.
Holky tak jsem to nevydržela a zkusila úplně poslední tt co jsem doma měla
![]()
@mascarpone no supeeeer tak kdy půjdes na kontrolu? ja jdu v úterý ![]()