Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den prosim o radu dělala jsem si těhotenský test a vyšla mi tam slaba carka druhy den se ale neobevilo ubec nic jen malý naznak a dotoho me poboliva pricho jako pref ms ale tu mam dostat az za 13 dnu nesrtkal se stim nekdo mužů byt tehotna??
@nikola363 proč si děláš test v době ovulace? To je docela na hlavu ne? beru 2 dny před MS ale v době ovulace to teda nechápu ![]()
Protoze mam hodně rizikove zaměstnání a uz jednou sem o to prisla nechci znava ![]()
@nikola363 ale k čemu testovat v polovině cyklu, Já taky testovala dřív ale většinou 28DC ale ne v době ovulace ![]()
@nikola363 zbytecne brzo(nesmyslne)testujes a pak jsi zbytecne zklamana
.
@nikola363 ahoj
neves hlavu
kdy jsi. měla ovulaci víš zhruba? Byla uz? Jonaknja mám zkušenosti s duxhami velkou, kdyz mam. oculaci většina testu mi dusíka udělá ![]()
@Ya-ya píše:
a proto testujes den po pripadnym oplodneni?jo to má logiku
Ahoj holky, nemate nahodou zkusenosti s testy for you? Ve ctvrtek jsem dvakrat testovala jednou byl hodne slaby duch vecer uz byl skoro stejne silny prouzek jako testovaci…dalsi dva testy po dvou dnech negativni… mohly by byt ty prvni testy jen chybne? V podbrisku picha, prsa natelka a ms nikde.. dekuji za radu
@QMisule1 ja mam udelal mi pekne čárky, těhotná jsem nebyla kup dr max, nebo pepino, pregnant 10