Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
rano jsem sla udelat tehotensky test, kdy mi omylem ujela ruka a ja ho na nepatrnou chvilku ponorila vic, nez bych mela.
Ovsem test je krasne pozitivni. Myslite, ze to muze byt falesne pozitivni, kvuli tomu hlubsimu ponoreni?
Ano zitra udelam dalsi, ale jsem v praci, porad se cela klepu, jak to tedy je, euforie se strida se strachem a ja musim nutne vedet, jestli jste se s tim nektera nekdy setkala..
Dekuji ![]()
@Michaelalala ne myslím, že by kvůli tomu falešně pozitivní být neměl, to by spíš blbě vyběhly čárky a nebo nevyběhla vůbec. Nemusíš čekat do zítra, zkus udělat jeden ještě během dneška
Já myslím, že hlubší ponoření Ti pozitivní test neudělá. To může jedině přítomnost HCG = těhotenství. Uklidni se a raduj se. Gratuluji!
@Michaelalala vadit by to nemělo..pokud je jasně pozitivní, tak je to v poho.. u ducha bych váhala, takhle ne ![]()
Driv jsem vazne honila duchy a tahle naskocila snad do 10 vterin po namoceni a krasne viditelna, proto jsem se bala, jestli to nemohlo zpusobit to hlubsi ponoreni.. ![]()
Tak 3 dny za sebou testy, myslite, ze to muzu brat jako pozitivni vysledek? ![]()