Sen o testu a potvrzené //, ale potrácím

Anonymní
22.8.15 22:12

Sen o testu a potvrzene //,ale potracím.

Ahojky, dnes se mi zdálo že jsem měla spíše ducha na testu, ráno jsem zkusila test a jsou tam krásné //,žádný duch (před týdnem jsem špinila hodně světlý výtok, odpolede už jsem začala špinit klasika hodně tmavý výtok :-() achjo.Ms mám teprv dostat za den dva…Asi bez šance co?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.15 22:17

Před ms vždy špiním :-(.

• Citovat
  • Upravit
4284
22.8.15 22:17

Pokud jsou na testu dvě zřetelné čárky, tak jsi jednoznačně těhotná. Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.8.15 22:18

Spineni i krvaceni muze byt i v tehotenstvi, jsou vyjimky, ktere nepotratili ani po silnem menstruacnim krvaceni.
Nicmene ano, muze to odejit s menstruaci, kdyby sis nedelala test, ani nevis, ze neco bylo.
Zbyva jen cekat, jak se to vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
22.8.15 22:23

Špinila jsem a slabě krvácela prakticky celý první trimestr u obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.8.15 22:32

JÁ S PRVNÍ DCEROU normálně v termínu menstruovala, ani jsem mě nenapadlo, že jsem těhotná, teď jí bylo devět let :lol: nezbývá, než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
22.8.15 22:38
@Anonymní píše:
Ahojky, dnes se mi zdálo že jsem měla spíše ducha na testu, ráno jsem zkusila test a jsou tam krásné //,žádný duch (před týdnem jsem špinila hodně světlý výtok, odpolede už jsem začala špinit klasika hodně tmavý výtok :-() achjo.Ms mám teprv dostat za den dva…Asi bez šance co?

ahoj vždy jsem špinila celý první trimestr a mám zdravá dítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.8.15 03:42
@Anonymní píše:
Ahojky, dnes se mi zdálo že jsem měla spíše ducha na testu, ráno jsem zkusila test a jsou tam krásné //,žádný duch (před týdnem jsem špinila hodně světlý výtok, odpolede už jsem začala špinit klasika hodně tmavý výtok :-() achjo.Ms mám teprv dostat za den dva…Asi bez šance co?

Já na zacatku měla velké problemy, zachránil mě Utrogestan a dalšími X prášky. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí