Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsou na testu dvě zřetelné čárky, tak jsi jednoznačně těhotná. Gratuluju ![]()
Spineni i krvaceni muze byt i v tehotenstvi, jsou vyjimky, ktere nepotratili ani po silnem menstruacnim krvaceni.
Nicmene ano, muze to odejit s menstruaci, kdyby sis nedelala test, ani nevis, ze neco bylo.
Zbyva jen cekat, jak se to vyvrbi.
Špinila jsem a slabě krvácela prakticky celý první trimestr u obou dětí.
JÁ S PRVNÍ DCEROU normálně v termínu menstruovala, ani jsem mě nenapadlo, že jsem těhotná, teď jí bylo devět let
nezbývá, než čekat.
@Anonymní píše:
Ahojky, dnes se mi zdálo že jsem měla spíše ducha na testu, ráno jsem zkusila test a jsou tam krásné //,žádný duch (před týdnem jsem špinila hodně světlý výtok, odpolede už jsem začala špinit klasika hodně tmavý výtok) achjo.Ms mám teprv dostat za den dva…Asi bez šance co?
ahoj vždy jsem špinila celý první trimestr a mám zdravá dítka
@Anonymní píše:
Ahojky, dnes se mi zdálo že jsem měla spíše ducha na testu, ráno jsem zkusila test a jsou tam krásné //,žádný duch (před týdnem jsem špinila hodně světlý výtok, odpolede už jsem začala špinit klasika hodně tmavý výtok) achjo.Ms mám teprv dostat za den dva…Asi bez šance co?
Já na zacatku měla velké problemy, zachránil mě Utrogestan a dalšími X prášky. Držím palce ![]()
Ahojky, dnes se mi zdálo že jsem měla spíše ducha na testu, ráno jsem zkusila test a jsou tam krásné //,žádný duch (před týdnem jsem špinila hodně světlý výtok, odpolede už jsem začala špinit klasika hodně tmavý výtok
) achjo.Ms mám teprv dostat za den dva…Asi bez šance co?