Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat minulý měsíc sem vysadila prášky, zatim sem nedostala menstruaci, minulý týden sem si udělala dva testy a vyšli negativně. Dneska sem si udělala další dva dopoledne a vyšly dvě čárky a večer taky dvě jen ta druhá byla trochu slabší nez dopoledne. Mohla bych být těhotná? A šlo by to už rozpoznat na ultrazvuku? od poslední menstruace je to 6 týdnů. děkuji
@rena03 no pokud vyšly dvě čárky, tak budeš nejspíš těhotná. Gratuluji
A na UTZ už by něco být vidět mělo
Už takhle brzo? když byl minulý týden negativní a ted byly dvě čárky, já myslela že je ještě brzo na ten ultrazvuk
@rena03 Tak já nevím,. vycházím z toho, že vám MS 2týdny mešká, čili byste měla konči 6.týden
ono stejně dřív než kolem 8.tt nemá smysl chodit k dr
Jasný já jen se bojim že kdyby jo, tak aby při mé fyzicky náročné práci aby pak nebylo pozdě. Ale děkuji
Tak pokud mešká MS už 2 týdny, tak by na USG měl být minimálně žloutkový váček, nebo už i srdíčko(u nás objeveno 6+0 tt)
@rena03 taky jsem měla fyzicky náročnou práci. i psychicky. těhotenství jsme zjistila v 10tt a dělala jsem do 12tt - pak jsem z donucení šla na neschopenku (tenkrát jsem ještě nevěděla co a jak)
Klidně běž k doktorovi, já tam šla taky zhruba v téhle době potvrdit si test a už byl vidět váček. Sice to bylo jen o tom „je tam, přijďte za 2 týdny“, ale byla jsem klidnější ![]()
Tak jsem tam byla a říkala, že nic nevidí, prý to může být ještě malinký že to nemusí vidět, jen mám prý zvětšenou sliznici nebo co. tak nevim. poslala mě na krev a výsledek bude až za týden ![]()
@rena03 výslůedek až za týden? divné… u nás mají vždy druhý den
ale i zvětšená sliznice bývá na začátku těhotenství. ale nechápu, že ti tak dlouho mešká ms a není nic vidět
možná jsi měla ovulaci později
Dobrý den maminky, chtela bych se vás zeptat. Už skoro rok neberu antikoncepci a cca před 3tydny mě začali bolet bradavky a teď už začínají i celá prsa, už nemůžu ani ležet na břiše kvůli tomu. Navic už 12 dni čekám na menstruaci, ale zatím marně. Těhotenský test vyšel negativní. Nevíte někdo co by to mohlo byt? ![]()
@rena03 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat minulý měsíc sem vysadila prášky, zatim sem nedostala menstruaci, minulý týden sem si udělala dva testy a vyšli negativně. Dneska sem si udělala další dva dopoledne a vyšly dvě čárky a večer taky dvě jen ta druhá byla trochu slabší nez dopoledne. Mohla bych být těhotná? A šlo by to už rozpoznat na ultrazvuku? od poslední menstruace je to 6 týdnů. děkuji
Jee, gratuluji, jsem ten samy pripad, dva testy negativni, ten psoeldni minule pondělí. MS stále nemam, od poslední uz je to taky šest tydnu.
Ale nemam nervy na další negativni test. ![]()
Tak jsem si dneska zase udělala test a takhle vypadá z dnešního rána co myslíte? Jinak ta druhá čárka je už vidět líp než na těch prvních