Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může být opožděná i kvůli stresu, já měla taky opožděnou i několik měsíců, několikrát za sebou. Jednou kvůli cystě, ale většinou že stresu tak už myslel lékař že jsem v brzkém přechodu nakonec jsem se smířila s tím že už těhotná nebudu a že to tak je
Mám totiž problémy i se štítnou žlázou, začla jsem brát elicii 10 kvůli stresu a úzkostem a prostě jsem se s tím smířila. No a světe div se, zapadla jsem a moje holčička bude mít 28.12. 1 rok a druhá v pátek 9let. Teda spíše naopak, ale teď kojim tak je zase nemám ale určitě zase budou a když ne no tak už mám aspoň dvě, můj sem byl mít dvě nebo tři děti a já je mám, navíc zdravé co víc si přát
Ale každopádně k doktorovi si zajdi, na gynde to poznají nejlépe
@s j s cystama jsem taky v minulosti měla problémy. Spíš mě jen zajímalo jestli je tady nějaká šance, že bych mohla být těhotná. I přes to, že jsem už menstruaci měla a testy jsou negativní
@Brbra myslíš? Říkám si, že po těch negativních testech ani těhotná být nemůžu.
A kdy ti měla teď menstruace přijít? Respektive kolik dní máš zpoždění? Zkus si koupit nějaký těhu test, který má víc barviva, třeba GS mamatest, ten mívá dost zřetelnou čárku už druhý den zpoždění, ale pokud víš, že jsi byla ve stresu, tak je pravděpodobnější důvod ten stres, ale na gyndu si zavolej a zajdi tak jako tak.
@Blanka991911 mám to cca 5 dni zpožděné. Testy jsem si dělala hned po menstruaci, skoro celý měsíc (udělala jsem si jich tak
A všechny byly negativní. Na gyndu si zajdu
@Terez859 píše:
@Blanka991911 mám to cca 5 dni zpožděné. Testy jsem si dělala hned po menstruaci, skoro celý měsíc (udělala jsem si jich takA všechny byly negativní. Na gyndu si zajdu
@Terez859
Teď jsi tedy menstruaci měla nebo dnes máš pátý den zpoždění menstruace? Pátý den po očekávané ms už by měla být čárka na testu docela znatelná, takže bych to spíš fakt viděla na ten stres, můžeš ještě pár dní počkat a pak si jít nechat na gyndu píchnout vyvolávačku.
@Blanka991911 špatně jsem se vyjádřila promiň :/ Teď mám 5 den zpoždění MS. Test jsem si dělala odpoledne a zase byl negativní, ale na gyndu jsem už objednaná
Ahoj holky, mám dotaz. Zhruba mesic a půl zpátky jsem spala s přítelem. Asi dva týdny po tom jsem dostala menstruaci která trvala normálně. Další mi už ale nepřišla, místo ni mám takový bílý nebo vodovy výtok (jakobych se pocurala). Dnes to 40DC a pořad nic, ani se necítím ze bych ji měla dostat. Jen mi je poslední dny v průběhu dne a večer špatně od žaludku. Těhotenské testy jsem si dělala těsně po menstruaci a i teď, naposledy ve čtvrtek a byly negativní. Myslíte si ze mužů být v tom? Nebo se MS mohla opozdit ze stresu? Poslední mesic jsem byla v extrémním stresu.