Pohyby, třetí dítě, 18. týden těhotenství

155
25.11.23 20:31

Pohyby, třetí dítě, 18 tt

Ahoj. Budu znít jako vůl třeba ale… Čekám třetí dítě, u prvního jsem cítila pohyby asi od 16 týdne, u druhého tak 15/16…a nyní jsem 18 týden a stále pohyby necítím. Kde mám placentu mi sice nikdo neříkal, ale vzhledem k dobrémj zobrazování ultrazvukem a žádného zmínění MUDr předpokládám, že normálně. Je tu taky někdo kdo až paradoxně u třetího cítil pohyby nejpozději? 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
25.11.23 20:47
@cassydiees píše:
Ahoj. Budu znít jako vůl třeba ale… Čekám třetí dítě, u prvního jsem cítila pohyby asi od 16 týdne, u druhého tak 15/16…a nyní jsem 18 týden a stále pohyby necítím. Kde mám placentu mi sice nikdo neříkal, ale vzhledem k dobrémj zobrazování ultrazvukem a žádného zmínění MUDr předpokládám, že normálně. Je tu taky někdo kdo až paradoxně u třetího cítil pohyby nejpozději? 🫣

Mam porozeny jen dve, ale jsem trosku z oboru a opravdu je to mozne, zvlast, kdyz je placenta na predni stene.. klid :srdce: dalsi vec, se dvema potomky doma asi uz nemas tolik casu pozorovat se …

• Citovat
  • Upravit
1990
25.11.23 21:13

Přesně, myslim, že ta citlivost nemusí být nutně vyšší, ba naopak. Mezi prvním a druhým je zásadní rozdíl v tom ty pohyby poznat. Další věc je, jak aktivní ty pohyby jsou a v jaké poloze se mimi nachází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
28.11.23 18:17

Nemám situaci úplně jako ty, ale já teď čekám 2. U první jsem pohyby cítila asi někdy v 19. týdnu, teď až ve 20. a přitom mám placentu vzadu. Hodně jsem se z toho nervovala. Neboj, určitě se každou chvíli dočkáš, anebo pro klid zavolej na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí