Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud je test negativní i tak dlouho po vynechání, tak nejspíš těhotná nejsi, může to být třeba nějaká cysta. Jinak já jsem otěhotněla chvilinku poté, co mi byly zjištěny změny na čípku, takze to jde. Na začátku těhotenství se cytologie o stupeň zlepšila, teď jsem na konci a dr mi to bude zase měřit. Ale žádnou vědu z toho nedělá, ma to kde kdo a kdyby byla potřeba konizace, bude se to řešit až po šestinedělí ![]()
@Anonymní píše:
Pokud je test negativní i tak dlouho po vynechání, tak nejspíš těhotná nejsi, může to být třeba nějaká cysta. Jinak já jsem otěhotněla chvilinku poté, co mi byly zjištěny změny na čípku, takze to jde. Na začátku těhotenství se cytologie o stupeň zlepšila, teď jsem na konci a dr mi to bude zase měřit. Ale žádnou vědu z toho nedělá, ma to kde kdo a kdyby byla potřeba konizace, bude se to řešit až po šestinedělí
Normálně to dostávám 25 den, ale říkala jsem si že 28 je to ještě dobrý ale dnes je to 31 den tak netuším.
Taky jsi měla přednádorové změny na čípku?
Já měla strach, že už nebudu moc mít děti právě, ale vrtá mi hlavou, kde je ta MS
![]()
Takže těhotná být nemůžu?
Těhotná být můžeš, nic neni vyloučené. Pokud proběhla ovulace a styk jste v tu dobu meli, a praktikovali jste prerusovanou souloz určitě tehotna být můžeš. Přerušovana soulož neni antikoncepce takze nic neni nemožné ![]()
@Anonymní píše:
Těhotná být můžeš, nic neni vyloučené. Pokud proběhla ovulace a styk jste v tu dobu meli, a praktikovali jste prerusovanou souloz určitě tehotna být můžeš. Přerušovana soulož neni antikoncepce takze nic neni nemožné
Ahojky moc děkuji za odpověď, ale dnešním dnem je to již 6 dní a test byl včera při 5 dnu stále negativní. To už asi nebude těhotenství ne?
![]()
Ahoj, mám to podobné. Poslední má 28.08., nechráněný sex během ovulace, týden zpoždění a testy negativní. Bílý hustý výtok, prsa tvrdá, bolestivá, žilky… Ve středu jdu na gyndu. ![]()
Ahoj holky, mám takovou prosbičku,
těhotná nepíše být nemohu, když i dávame pozor, a test je negativní.
už asi týden mám zpoždění MS, mám jakoby náznak toho, že bych to měla dostat, ale pořád nic.
Test jsem dělala dnes ráno, ale byl negativní, s přítelem si dáváme pozor, antikoncepci neberu již třičtvrtě roku, a vždy jsem to měla pravidelně po 24 dnech.
Mám špatný děložní čípek, nějaké lehké přednádorové změny, takže ani nevím jestli miminko můžu mít s tímto „onemocněním“, ale je mi divné, že jsem to ještě nedostala a že test je negativní to se mi ještě nestalo, bříško mě malinko pobolívá jako při ms.
Máte někdo zkušenost?

Mockrát děkuji