Opožděná MS, přesto bolesti

412
10.10.13 14:25

Opožděná MS, přesto bolesti

Ahoj holky,

už týden mám opožděnou MS. Přesto už 14 dní nepříjemné bolesti v podbřišku jako před MS. Mám bolestivě citlivé bradavky, což se mi stalo poprvé v životě. Beru Duphaston, takže by mi MS měla chodit pravidelně. BT 36,8 což je víc než mívám běžně, ale nestoupá. Dnes už mě bolí i v kříži. To, že jsem unavená a celkově jak praštěná pytlem svaluji na 14ti denní otravné neustávající bolesti a stresy, které díky tomu mám. Sex byl uprostřed cyklu a 2 dny před MS. Těhotenský test negativní. Už vážně nevím co dělat. Mám v plánu návštěvu gyn., ale pokud máte některá podobné zkušenosti, popř mi můžete poradit, tak sem s tím…

Předem moc děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
10.10.13 16:09

Ahoj, měla jsem podobné potíže a byla jsem v tom, myslím, že občas jde i antikoncepce stranou..ja ji teda nebrala ale znám plno holek co do toho vlítly i přes ní..objednala bych se hned na gyndu a tam by vám řekl co a jak.. ale občas se MS zpozdí i kvůli nemoci, držim pěsti ať vše dopadne dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.10.13 16:19
@Růženkaa píše:
Ahoj, měla jsem podobné potíže a byla jsem v tom, myslím, že občas jde i antikoncepce stranou..ja ji teda nebrala ale znám plno holek co do toho vlítly i přes ní..objednala bych se hned na gyndu a tam by vám řekl co a jak.. ale občas se MS zpozdí i kvůli nemoci, držim pěsti ať vše dopadne dobře ;)

Děkuji za odpověď. Duphaston není HA, ale hormon progesteron v tabletách na úpravu cyklu. O miminko se snažíme, takže jestli to vyšlo, tak je to skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
10.10.13 17:08

Ahoj mám to podobné, mám 28 cyklus, od 16 cva dc mám bolesti, jako na ms, vceea silne, dnes moc ne za to je mi dost zle, ms má teda dojít zítra, ale nevím, co si o tech bolestech myslet;/ @Deňulec

• Citovat
  • Upravit
394
10.10.13 17:31

Já když otěhotněla podruhé, tak jsem v dny, kdy jsem měla menstruaci dostat, měla skoro křeče v podbřišku, bolesti které před nikdy takhle nemám. Bála jsem se, že to zase nevyšlo a vyšlo a hned dvojnásobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emimo1
11.10.13 01:11

Ahoj holky, já mám to samé, 8.10.poslední duphaston, už týden před dobráním bolesti břicha, prsou…teď na to čekám, od posledního duphastonu šílený stavy bolestí…test jsem zatím nedělala, říkám si, že takový bolesti jako před ms nemůžou být známkou těhu… zatím jsem teda o tom neslyšela

• Citovat
  • Upravit
romualda
11.10.13 08:53

Ja mela bolesti právě v tehu před ms, dnes to mám dostat, ms chodí ráno a nic, ani spodek nebolí :think: @emimo1

• Citovat
  • Upravit
412
11.10.13 10:18

Holky,

tak po gyndě nejsem o moc chytřejší. Podle ultrazvuku mám peřinku (děložní sliznici) 1cm, což je prý dobré. Nic víc pan doktor neviděl, že je prý brzy. Píchnul mi Agolutin, a že mám čekat. Když se MS nedostaví do týdne, tak mám udělat test a přijít na ultrazvuk. Břicho bolí stále, nechci si dělat naděje… Ale kdyby to vyšlo, byli bychom moc šťastní - po ročním snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
11.10.13 10:34

@Deňulec jéé peřinku to jsem neslyšela.)no já už magořím, dneska pořád nic, teprve je ale ráno ale špatně je mě:-/hl. ted po kávě..no držím pěstičky atvyjde to miminko :kytka: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
412
11.10.13 11:10

Chápu Tě. Mám to stejně. Po roce snažení už jsem si prošla všemi možnými „příznaky těhotenství“ a bylo mi dnes naznačeno, že oddálení MS může být dalším z nich… Chce to klid a nemyslet na to, i když to prakticky nejde. Ani nevím, jestli se snažíte taky?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
11.10.13 11:30

@Deňulec my neee máme moc děti doheomady : D vysadila jsem ha kvůli problemum, a jak vidím..teď třetí měsíc, tak problémy opět..a mám stavh z tehu..nj:/

• Citovat
  • Upravit
412
11.10.13 11:39

Strach? Ty jo, potřebovala bych Tvou psychiku.. to bych otěhotněla hned! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.10.13 11:41

1 den zpoždění nic neznamená. Já po vysazení HA prakticky MS neměla. Čekala jsem třeba i dva měsíce a ona nikde a těhotbá jsem nebyla. Opakovaně jsem musela na vyvolání. Až pak mi dali ten Duphaston a to už byla MS pravidelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romualda
11.10.13 12:54

Nj :mrgreen: @Deňulec my už děti máme právě

• Citovat
  • Upravit
emimo1
11.10.13 14:38

Ahoj holky, tak už jsem si říkala, že se nebudu dále nechávat v nejistotě, že když mě je tak blbě, že ani prášky od bolesti nepomůžou, tak stejně v tom nebudu. Dnes jsem dělala test a našla // :-)))))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex