Opožděná MS, TT negativní

LeeJorden
27.11.11 21:11

Opožděná MS, TT negativní

Ahojky holky, mám jen dotaz.

S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož. Ale prcek by nám nevadil, kdyby přišel. Já bych byla hrozně ráda :-))

Můj cyklus byl dlouhý od 24DC do 28DC - nikdy ne delší !!! Minulý cyklus byl dlouhý právě 24 DC, tak jsem MS čekala od 24 - 26 DC.. dnes jsem už 29DC a nic. Mám jen mírné píchání v podbříšku, světlý výtok a hrozně citlivá prsa.
Test jsem si dělala před 3mi dny a nic … Zatím s dalším testováním čekám.

Myslíte si, že to může být těhu ??? :roll:

Jsem z toho docela mimo, protože mám vždycky MS jak hodinky… nikdy se mi nestalo , že bych měla zpoždění. Neměla jsem žádný stres, žádnou nemoc.. nic ..

Kdybyste měla některá s tímhle zkušenost, byla bych ráda. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
27.11.11 21:14

Já myslím, že určitě těhotná být můžeš.Taky jsem to měla přesně jak hodinky a jak jsem měla týden zpoždění tak na testu nebylo nic vidět a za další 2 dny tam bylo jen velmi slaboučko.Pak už tam bylo trošku vidět a stejně doktorka nic neviděla a až z krve potvrdila těhu.Počkala bych pár dní.Zopakovala test a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
LeeJorden
27.11.11 21:16
zichisek píše:
Já myslím, že určitě těhotná být můžeš.Taky jsem to měla přesně jak hodinky a jak jsem měla týden zpoždění tak na testu nebylo nic vidět a za další 2 dny tam bylo jen velmi slaboučko.Pak už tam bylo trošku vidět a stejně doktorka nic neviděla a až z krve potvrdila těhu.Počkala bych pár dní.Zopakovala test a uvidíš.
:kytka: moc děkuji za odpověĎ. Jsem akorát v práci a čtu si na emiminu různé články.. tak jsem na sebě zvědavá !!! :roll:
  • Citovat
  • Upravit
394
27.11.11 21:38

Opakuj test, já měla po meškání na prvním testu jen ducha, kterému jsme nevěřila a yla jsem přesvědčená, že si to vsugerovávám. Ani jsem se nepochlubila příteli :D
Po čtyřech dnech MS pořád nikde, opakovala jsem test a čára jak blázen. Mylsím, že zítra ráno můžeš klidně otestovat, pak se pochlub, ale myslím, že by to mohlo být ;) Taky jsem měla hrozně citlivá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
27.11.11 21:57

Já jsem nedávno měla také zpoždění MS a nakonec se ukázalo, že mám cystu :( Naštěstí sama praskla, vstřebala se a všechno je OK. Test jsem si dělala také a také vyšel negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LeeJorden
27.11.11 22:05

:kytka: děkuji za další tipy…

asi si to jen vsugerovávám to těhu… a je to jen zpóždo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
LeeJorden
28.11.11 07:09

Ahoj !!

Tak dnešní test - /
Bazální teplota 37,4 C
cca 2-6 dní zpoždění
poslední přerušovaná soulož před 15ti dny …

?????????

Tak nevím na čem jsem ??? :?:

• Citovat
  • Upravit
2645
28.11.11 07:53

Lee a neříkala jsi náhodou, že těhotná jsi? :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LeeJorden
28.11.11 07:55
Lenďul píše:
Lee a neříkala jsi náhodou, že těhotná jsi? :roll: :(

No byla jsem. Ale opět to nevyšlo. Tak jsme si řekli, že si dáme chvíli pauzu.. a teď tohle.

• Citovat
  • Upravit
2645
28.11.11 07:58

:roll: a co na to doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
28.11.11 13:12

Ahoj,
no ja mam zkusenost, ze v okamziku, kdy zacnu spolehat na nejakou pravidelnost cyklu, tak se to urcite rozhodi. 15 dni po styku by uz videt neco bylo, pokud by ten den probehla ovulace. Pokud by probehla treba za 3dny, tak si myslim, ze tehotna byt klidne muzes, jen ti to test jeste neukazuje.
Stejne ti nezbyde nic jineho, nez cekat a zkouset testy.
Hodne stesti.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.11.11 12:20

Těotná můžeš být určitě- tak ještě chvíli vydrž a pak znovu testni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 10:13

Ahojky, taky bych se chtěla pozeptat. Mám pravidelnou MS 27 dní. Nyní jsem už 36DC a MS nikde. TT negativní. Kdy myslíte, že bych měla jít na vyvolávačku? Bojím se, aby tam popřípadě nebyla nějaká cysta, nebo něco :nevim: Je ještě brzo?

• Citovat
  • Upravit
23
30.12.17 13:19

Negativní TT

Ahoj milé dámy, mám dnes již 7. Den opožděnou MS, testuji od prvního dne meškání ob 2 dny a testy stále ukazují negativní výsledek. Mohu být přesto v očekávání? O změnách nemohu hovořit, těžko rozeznat co je sugesce a co ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
30.12.17 13:31
@Hedvuska píše:
Ahoj milé dámy, mám dnes již 7. Den opožděnou MS, testuji od prvního dne meškání ob 2 dny a testy stále ukazují negativní výsledek. Mohu být přesto v očekávání? O změnách nemohu hovořit, těžko rozeznat co je sugesce a co ne. ;)

No, já to taky tak měla. Dokonce i špatně od žaludku a těhotná jsem nebyla. Došla jsem si k doktorce a dostala vyvolávačku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí