Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dominika83 Dekuju
i pri nepravidelne ms tak byva? Zhruba 14 dni pred? Jsem ted den po konci ms a hodlam zacit uz ted, clovek nikdy nevi.. mám v plánu každý druhý den ale nevím jak přítel bude ready ![]()
Je tzv. luteální fáze, která je od ovulace do další ms a trvá cca 12 - 16 dní. Takže pokud máš nepravidelnou ms, tak přibližně těch 12 - 16 dní před ms budeš mít ovulaci… ![]()
@AromeT My se taky teď zrovna snažíme. Doma máme 4,5 letou slečnu a pokoušíme se o druhé. Já mám ms dost nepravidelnou, někdy 28 dní, někdy 39. Takže já se orientuji podle toho plodného hlenu. Ale také nevím 100% kdy ta ovulace přesně je. Jinak žádné další příznaky nemám. Zkus se víc pozorovat, co se toho hlenu týče a třeba to časem také poznáš… ![]()
Já mám ovulace cca 9 dní před MS. S tím mě začnou rovnou bolet nebo mám citlivější a nateklá prsa. ![]()
Ahoj,zkusim se zeptat zkusenejsich.Par mesicu se snazime o mimi.Nikdy sem ovu nemerila.Mela by proste bejt cca v polovine.Jen tak ze zvedavosti sem zacala merit od 17 dc.A mela sem pozitivni ovulacni test 26. A 27 dc .Cyklus mam posledni pulrok pravidelny 30-31 dni.Tak jsem si myslela dle ovulacnich testu,ze jsem tehotna.Test byl negativni.Uz meskam dva dny.Test je opet negativni…je mozny ze to teda opravdu pred ocekavanou ms byla ovulace? A jak je mozny ze takhle pozde ? Dostavala sem ms fakt pravidelne .....a i v dobe pozitivnich ov.testu sme s pritelem meli sex.Kdybych teda mela cca dostat ms,jestli ji dostanu? Nemusim jeste k dr? Moc dekuji,snad se v tom vyznate..