Opožděná ovulace

1175
16.3.09 16:57

Opožděná ovulace

Tak jsem nějaká opožděná :lol: - měřím si BT už druhý měsíc a vždycky mi vyjde ovu až těsně před měsíčky. Povedlo se to některé z Vás - miminko s opožděnou ovu? Mě to nejde do hlavy - jak se tam muze mimi uchytit, kdyz jde ta vystelka pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
16.3.09 17:09

A jak přesně ti to vychází? Mě teda vycházela opožděná ovu, ale tu luteální fázi jsem měla normálně 13-14 dnů. Můžeš napsat teploty nebo kolik dnů máš kterou fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.3.09 18:38

no před otěhotněním podruhé jsem měla ovu posunutou o 11 dní, takže těsně před termín MS. V době, kdy jsem měla PMS jak vyšitej, jsem vlastně měla OVU. A otěhotněla a teď mi to tu lítá po bytě:D Před prvním otěhotněním jsem měla ovu 14DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.3.09 18:38

no před otěhotněním podruhé jsem měla ovu posunutou o 11 dní, takže těsně před termín MS. V době, kdy jsem měla PMS jak vyšitej, jsem vlastně měla OVU. A otěhotněla a teď mi to tu lítá po bytě:D Před prvním otěhotněním jsem měla ovu 14DC při 28cyklu

Mmch mě moje máti počala během MS 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.3.09 18:40

Pardon:D Jsem to chtěla upravit, ale asi jsem to omylem poslala znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
16.3.09 18:44

Nejde celkem o to, jak se ti posune, ale aby ta fáze po ovulaci byla min. 11 dní… Jinak se tam mimi nezvládne uchytit.
Taky se ti může ovulace posunout do „termínu MS“(vlivem stresu, nemoci, námahy…), ale vlastně bys MS nedostala, ta by se ti taky posunula (ale v případě že otěhotníš, tak už to nezjistíš). Ještě jsem neviděla nikoho, kdo by měl ovulaci třeba 25. den a dostal MS třeba 27. Tam už je potom nějaká chyba a otěhotnět se ti nepodaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.3.09 21:15

Je to přesně jak píšou holky, ta druhá fáze musí být minimálně těch 10-12 dní, aby se vajíčko mělo čas uchytit. Pokud je kratší tak nemá šanci a odchází s MS, i když je třeba vajíčko oplodňěné.
Ale na tohle existují i prášky (třeba Utrogestan), bere se po ovu a upravuje délku té druhé fáze, pokud s ní je problém a je příliš krátká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.3.09 12:44

Já otěhotněla 29DC, vím to, jinak jsem mívala cyklus 32-33 dní, ale jednou se to posunulo. . . takže možné je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.3.09 14:26

teplota

Milli píše:
A jak přesně ti to vychází? Mě teda vycházela opožděná ovu, ale tu luteální fázi jsem měla normálně 13-14 dnů. Můžeš napsat teploty nebo kolik dnů máš kterou fázi?

No tak na odborný slovíčka moc nejsem :lol:
V podstatě od posledniho dne mesicku cca. 18 dnu skoro stejna teplota 36,5-36,7, pak to 7 dni pred mesicky skoci na 36,3 pak 36,5 a 4 dny pred m tak mam 37. Jeste bych asi mela dodat, ze se mi mesicky vratily na 29-30 dnu (jinak sem je mela posledniho pul roku porad 34 (viz. snazilkovsky denicek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.3.09 14:27

teplota

Milli píše:

No tak na odborný slovíčka moc nejsem :lol:
V podstatě od posledniho dne mesicku cca. 18 dnu skoro stejna teplota 36,5-36,7, pak to 7 dni pred mesicky skoci na 36,3 pak 36,5 a 4 dny pred m tak mam 37. Jeste bych asi mela dodat, ze se mi mesicky vratily na 29-30 dnu (jinak sem je mela posledniho pul roku porad 34 (viz. snazilkovsky denicek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.3.09 14:31

Chyba

AnastazieB píše:
Nejde celkem o to, jak se ti posune, ale aby ta fáze po ovulaci byla min. 11 dní… Jinak se tam mimi nezvládne uchytit.
Taky se ti může ovulace posunout do „termínu MS“(vlivem stresu, nemoci, námahy…), ale vlastně bys MS nedostala, ta by se ti taky posunula (ale v případě že otěhotníš, tak už to nezjistíš). Ještě jsem neviděla nikoho, kdo by měl ovulaci třeba 25. den a dostal MS třeba 27. Tam už je potom nějaká chyba a otěhotnět se ti nepodaří.

:cry: to jsi me moc nepotesila, ale myslela sem si to (ze se neuchyti). No jo, chyba asi bude v tom, ze mi blbnou hormony, jeden vajecnik maka za dva. Tak sem si nechala vzit krev a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.3.09 14:33

dik za odpovedi

a jinak diky všem za odpovedi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
17.3.09 15:10

Vesno a zadáváš si ty teploty do nějakýho programu (třeba FertilityFriend.com nebo Wunschkinder)? Protože podle toho co píšeš (i když to moc nechápu) ovulaci nemáš. Takže to určitě řeš s dr.
Pokud to chceš nějak víc nastudovat, tak zde www.merenibt.xf.cz

Vladkaaa, ano, může se posunout, ale v tomto cyklu, pokud bys neotěhotněla, bys určitě MS 32. nebo 33. den nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.3.09 16:15

Kalendare

Ju, ted uz pouzivam. Diky :) Jinak mam papirovej, pro doktora. Ale tohle vypada mnohem lip :) Hm, asi to bude fakt, ze ovu nemam. Po ty operaci jsem ji ucitila az po pul roce v laznich (bylo to jak zazrak), ale ted zas nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.3.09 11:18

Hormony

Tak jsem si dnes volala pro výsledky testu - po telefonu mi toho moc nerekli. Pry mam jeden hormon mimo normal, zvyseny a ze si mam prijit pro leky. Tak sem moooc zvedava co to bude 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí