Dotaz na otěhotnění při MS

Anonymni
9.3.09 15:38

Dobrý den.Chci se zeptat když je MS a vyspíš se třeba s někým jestli může být žena těhotná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1520
9.3.09 16:59

aHOJYK MOJI KAMARADCE SE TAK STALO I KDYZ BYLA PRESVEDCENA ZE TAK NEOTEHOTNI ZE SE TO ZNI VYPLAVI,TAKZE ANO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.3.09 17:42

…je znamo par lekarsky overenych pripadu, kdy zena ma pravidelne ovulaci pri MS a pak je jasne , ze otehotni jen tehdy…takze zalezi KDY TY MAS OVULACI, jestli ano pak muzes v dobe MS muzes otehotnet… normalni je ale u vetsiny zen ovulace 12-16 den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
9.3.09 18:12

Na ms bych nespoléhala na počítání plodných a neplodných dnů taky ne :wink: Kámošce takový 100% neplodný den bude letost slavit dvanácté narozky :lol:
Ale jeslti používáš anitkoncpci, tak ani při ms neotěhotníš. Jinak je samo možné vše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
9.3.09 21:16

No jasně že se to může stát. Na netu je spousta diskusí např.
 http://diskuse.doktorka.cz/…-menstruaci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.09 13:56

tAKŽE JESTLI TO CHÁPU DOBŘE: třeba v pátek jsem dostala MS a ten večr jsem spala s mužem tak můžu být těhotná nebo né . Antikoncepci neberu. Tak asi jo co. Dnes mi taky říkala kamarádka právě , že to jde . Tak se proto ptám někoho kdo to trošku ví. Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.3.09 19:06

Pokud bys měla v té době ovulaci, tak bys otěhotnět mohla, ale myslím, že nemusíš plašit, není to zase až tak časté. Netušíš, kdy máš ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
182
12.12.11 18:25

první den menstruace si myslím, že není obvyklé otěhotnění. Musela bys být spíš někdy ke konci a spermijky by přežily do ovulace. Některým ženám začíná ovulace totiž těsně po menstruaci - zejména při dlouhé menstruaci.. ale co by zajímalo zase mne je, jestli v případě otěhotnění na začátku menstruace by už další dny menstruace nepokračovala ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
16.10.15 15:36

Ze bych vyzkousela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie