Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aHOJYK MOJI KAMARADCE SE TAK STALO I KDYZ BYLA PRESVEDCENA ZE TAK NEOTEHOTNI ZE SE TO ZNI VYPLAVI,TAKZE ANO
…je znamo par lekarsky overenych pripadu, kdy zena ma pravidelne ovulaci pri MS a pak je jasne , ze otehotni jen tehdy…takze zalezi KDY TY MAS OVULACI, jestli ano pak muzes v dobe MS muzes otehotnet… normalni je ale u vetsiny zen ovulace 12-16 den cyklu.
Na ms bych nespoléhala na počítání plodných a neplodných dnů taky ne
Kámošce takový 100% neplodný den bude letost slavit dvanácté narozky ![]()
Ale jeslti používáš anitkoncpci, tak ani při ms neotěhotníš. Jinak je samo možné vše ![]()
No jasně že se to může stát. Na netu je spousta diskusí např.
http://diskuse.doktorka.cz/…-menstruaci/
tAKŽE JESTLI TO CHÁPU DOBŘE: třeba v pátek jsem dostala MS a ten večr jsem spala s mužem tak můžu být těhotná nebo né . Antikoncepci neberu. Tak asi jo co. Dnes mi taky říkala kamarádka právě , že to jde . Tak se proto ptám někoho kdo to trošku ví. Děkuji za odpověd
Pokud bys měla v té době ovulaci, tak bys otěhotnět mohla, ale myslím, že nemusíš plašit, není to zase až tak časté. Netušíš, kdy máš ovulaci?
první den menstruace si myslím, že není obvyklé otěhotnění. Musela bys být spíš někdy ke konci a spermijky by přežily do ovulace. Některým ženám začíná ovulace totiž těsně po menstruaci - zejména při dlouhé menstruaci.. ale co by zajímalo zase mne je, jestli v případě otěhotnění na začátku menstruace by už další dny menstruace nepokračovala ??
Dobrý den.Chci se zeptat když je MS a vyspíš se třeba s někým jestli může být žena těhotná.